International 🌍

CURRENT SPECIAL OFFER:

Buy 4 festival tickets and get the 5th ticket as a gift!

BUY NOW

FESTIVAL

TICKETS

39€/£34 + b/f

PROMO PRICE

44€/£39 + b/f

SAVE UP TO 20%

BUY NOW

ONE DAY TICKETS

FRIDAY, AUGUST 30

PROMO PRICE

22€/£20 + b/f

BUY NOW

ONE DAY TICKETS

SATURDAY, AUGUST 31

PROMO PRICE

22€/£20 + b/f

BUY NOW

ONE DAY TICKETS

SUNDAY, SEPTEMBER 1

PROMO PRICE

25€/£23 + b/f

BUY NOW

VIP GOLD

TICKETS

100€/£90 + b/f

BUY NOW

VIP GOLD

ONE DAY TICKETS

FRIDAY, AUGUST 30

PROMO PRICE

60€/£55 + b/f

BUY NOW

VIP GOLD

ONE DAY TICKETS

SATURDAY, AUGUST 31

PROMO PRICE

60€/£55 + b/f

BUY NOW

VIP GOLD

ONE DAY TICKETS

SUNDAY, SEPTEMBER 1

PROMO PRICE

70€/£65 + b/f

BUY NOW

TOUR PACKAGES

TICKET + ACCOMM. + TRANSFER

from 89€

SAVE UP TO 40%

BUY NOW

Official partner

Shqipëria 🇦🇱

BILETAT E

FESTIVALIT

27 €

ÇMIMIET E BILETAVE EARLY BIRD

32€

KURSE DERI NË 40 %

REZERVO TANI
PIKA E SHITJES PËR KOSOVË dhe SHQIPËRI

BILETA

NJE DITORE

ÇMIMI PROMOVUES

NGA 16€

RUAJ DERI NË 35%

REZERVO TANI
PIKA E SHITJES PËR KOSOVË dhe SHQIPËRI

България 🇧🇬

БИЛЕТИ ЗА

ФЕСТИВАЛА

55 лв

ПРОМО ЦЕНА

ОТ 65лв

СПЕСТЕТЕ ДО 40%

КУПИ

ЕДНОДНЕВЕН

БИЛЕТ

ПРОМО ЦЕНА

ОТ 32лв

СПЕСТЕТЕ ДО 35%

КУПИ

Magyarország 🇭🇺

via Meex

FESZTIVÁLJEGYEK

9.900 FT

PROMÓCIÓS ÁR

10.900 FT

FÉLÁRON 40%

VÁSÁROLJ

NAPIJEGY

PROMÓCIÓS ÁR

5.600 FT

FÉLÁRON 35%

VÁSÁROLJ