Korišćenjem oficijalnog sajta Sea Dance Festival sajta (u daljem tekstu SDF sajt), pristajete na uslove i pravila korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Ukoliko ne prihvatate uslove korišćenja navedene ispod, molimo Vas da napustite SDF sajt.

Izuzeće od odgovornosti

SDF sajt koristite na sopstveni rizik. Organizator festivala nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktno ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem SDF sajta ili sadržaja istog.

Vlasništvo sadržaja

Zvanični domeni sajta se nalaze na https://www.seadancefestival.me/https://www.seadancefestival.com/.

SDF sajt ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela veb sajta, bez dozvole ili potpisa vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava SDF sajta i podložno je tužbi.

Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje veb sajta ukoliko ne krše pravila korišćenja i pod uslovom da navedu da je sadržaj preuzet sa SDF sajta i linkuju stranicu na sajtu sa koje je sadržaj preuzet.

Pristup SDF sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

Lična, autorska i druga prava

Sadržaj objavljen na SDF sajtu ne smije se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka organizatora festivala, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta SDF sajtu, ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na našem sajtu povrjeđuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtjevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

SDF sajt se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje SDF sajta (tekst, fotografije, audio i video zapise) koristite na sopstvenu odgovornost. SDF sajt ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom veb sajtu.

Politika privatnosti

SDF sajt poštuje i čuva privatnost tako što štiti lične podatke svih posjetilaca. SDF sajt možete posjetiti bez otkrivanja bilo kakve informacije o sebi. Na određenim delovima SDF sajta zahtevamo lične informacije o Vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih prava, kao što je pružanje izvesnih informacija koje zatražite. SDF sajt ovo čini putem upotrebe online formulara (na kontakt stranicama) i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom. Informacije koje dobijemo od Vas mogu uključivati Vaše ime i prezime, adresu, brojeve telefona ili e-mail adresu. Od vas nikada nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne da biste dobili uslugu koju ste zatražili.

SDF sajt čuva informacije koje nam date u bazi na serveru i osim administratora i organizatora festivala njima mogu pristupiti saradnici, državni organi i pravna lica koja organizator angažuje u slučaju raznih eventualnosti. Organizator festivala se obavezuje da će čuvati privatnost svojih korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

SDF sajt može prijavljenim korisnicima povremeno poslati obavještenja vezana za sajt putem email adresa posjetilaca sačuvanih u bazi podataka.

Izmjene uslova korišćenja

Oficijalni SDF sajt zadržava pravo da bez najave promijeni ili modifikuje pravila i uslove korišćenja istog.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na sajtu SDF sajta automatski se smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.