0%
Uslovi korišćenja2018-05-18T11:38:20+00:00

Uslovi Korišćenja

Korišćenjem oficijalnog sajta “seadancefestival.me”, pristajete na uslove i pravila korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu.

“seadancefestival.me” ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela veb sajta, bez dozvole ili potpisa vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava “seadancefestival.me” i podložno je tužbi.

Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje veb sajta ukoliko ne krše pravila korišćenja i pod uslovom da navedu da je sadržaj preuzet sa sajta “seadancefestival.me” i linkuju stranicu na sajtu sa koje je sadržaj preuzet.

Pristup sajtu “seadancefestival.me”  i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

Lična, autorska i druga prava

Sadržaj objavljen na sajtu “seadancefestival.me” ne smije se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka “seadancefestival.me”, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta “seadancefestival.me” veb sajtu, ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na našem sajtu povrjeđuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtjevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

“seadancefestival.me” se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje “seadancefestival.me” koristite na sopstvenu odgovornost.

“seadancefestival.me” ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom veb sajtu.

Zaštita privatnosti

“seadancefestival.me”  poštuje privatnost svojih korisnika i posjetilaca sajta.

Podatke iz procesa registracije na seadancefestival.me Newsletter kao i ostale podatke o korisniku koje prikupi u toku nagradnih igara, “seadancefestival.me”  neće davati na uvid trećoj strani. Sajt se obavezuje da će čuvati privatnost svojih korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

“seadancefestival.me” može registrovanim korisnicima povremeno poslati obavještenja “seadancefestival.me” portala i sponzora.

Izmjene uslova korišćenja

Oficijalni sajt “seadancefestival.me” zadržava pravo da bez najave promijeni ili modifikuje pravila i uslove korišćenja istog.

“seadancefestival.me” će o promjenama i dopunama pravila veb sajta korisnike informisati objavljivanjem na sajtu, društvenim mrežama ili putem e-maila.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na sajtu “seadancefestival.me.” smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.