Svjetska muzička elita sletjeće na zlatno ostrvo Krk i na Sea Dance in Exile donijeti megahitove, za najveću ljetnju žurku u avgustu!  Velika trojka – francuska globalna senzacija Willy William, brazilski DJ superstar Alok i house velemajstor Fedde le Grand od 17. do 19. avgusta žariće i paliće u malinskom Diamond Clubu svojim najvećim adutima kao što su „Mi Gente“, „Put your Hands up for Detroit” i „Don’t Say Goodbye“ i mnogi drugi, koji su na streaming platformama nadmašili impresivnih 10 milijardi pregleda! Povoljnije ulaznice za Sea Dance In Exile u ponudi su najkasnije do petka 11. avgusta u podne.

Sea Dance in Exile odzvanjaće u ritmu najzaraznije i jedne od najvećih ljetnjih himni svih vremena, “Mi Gente” dueta muzičkog čarobnjaka Willy Williama s J. Balvinom. Megahitčina „Mi Gente”, danas broji “samo” 3.2 milijardi pregleda na You Tubeu, 1.3 milijarde streamova na Spotifyu, uz #1 mjesto na Spotify Global 12 uzastopnih nedjelja, dok je istovremeno harala i vrhovima top lista u preko 55 zemalja svijeta. Singl je takođe bio najtraženiji na platformi Shazam širom planete i to nevjerovatnih 11 nedjelja zaredom. Genijalni singl “EGO”, koji je Willyja lansirao u zvijezde, takođe je član “Kluba milijarda”, a hitovi poput “Trompeta”, “La La La”, “Enchante”, “Goodbye” s Jasonom Derulom, Davidom Guettom i Nicki Minaj, zatim „Solo” – plod saradnje sa slavnim Will.i.amom & Lali, ali i nedavno objavljeni dance klasik u novom ruhu “Boom, Boom, Boom” s najuspješnijom holandskom grupom svih vremena, Vengaboys, zapaliće plesni podijum najboljeg kluba sjevernog Jadrana.

I jedan od najvećih DJ-eva i producenata današnjice, brazilski dance master Alok, čiji hitovi broje preko 5 milijardi streamova globalno, uzburkaće hrvatsku obalu. Kombinacijom Brazilian bassa, housea i dance pop hitova koji su zaludjeli svijet kao što su „Don’t Cry For Me“ s Jasonom Derulom, „In My Mind“ s Johnom Legendom, „Don’t Say Goodbye“ s Tove Lo i Ilkay Sencan, „Work With My Love” s Jamesom Arturom, kao i „Hear Me Now“, ludi ljetnji ples je zagarantovan. Fanovi će partyjati i uz singlove „ Deep Down“ i remix teme iz Netflixove hit serije “Squid Game”, koji su već upisani u istoriju muzičkog Olimpa.

A kakva bi to najveća žurka sjevernog Jadrana bila bez stare škole, prekaljenog veterana svjetske house scene, Fedde Le Granda. DJ superstar koji godinama trese podijume širom svijeta, čovjeka čiju je muziku kraljica popa Madonna lično koristila za promociju svoje čuvene “Sticky and Sweet” turneje, i koji je na njen zahtjev uradio remix hita “Give It to Me”, ne treba puno predstavljati. Fantastični holanđanin brojnu će publiku klasicima poput  Put your Hands up for Detroit”, „Let me Think about It”, “All Over the World”, baš kao i prošlogodišnjim hitom „Let the Groove Be” odvesti na put u neslućene daljine i neke nove dimenzije i idealno zaključiti tri dijamantska seta spremna za ostrvo Krk.

Sea Dance in Exile na ostrvu Krk

Kako je ranije najavljeno, deveto izdanje Sea Dance festivala neće biti organizovano u Crnoj Gori, a specijalna edicija pod simboličnim sloganom Sea Dance in Exile, biće održana od 17. do 19. avgusta, u klubu Diamond u Malinskoj na ostrvu Krk. 

Program će u četvrtak, 17. otvoriti francuska globalna senzacija Willy William uz podršku Lady Lee, Viiita i Vanjanje. U petak 18. za pult Diamonda stižu house velemajstor Fedde Le Grand praćen  Mikom Valeom, Yakkom i Dominique, dok će završne večeri, 19. avgusta Krkom dominirati brazilski elektronski čarobnjak Alok uz kojeg nastupaju duo Vanillaz, Ryu & Dante te Dominique i Vanjanja.

Regularne i VIP ulaznice dostupne su na sajtu Entrio, a po povoljnijim cijenama mogu se kupiti do petka, 11. avgusta u podne.

Sea Dance in Exile, od 17. do 19. avgusta 2023., realizovaće se uz podršku Hrvatske turističke zajednice.