Jedna od najvećih balkanskih DJ zvijezda Marko Nastić, zavrtjeće ploče na Dance Paradise bini u subotu 16. jula, finalne večeri ovogodišnjeg Sea Dance festivala na Jazu! Njegov nastup biće ujedno i uvertira u dugoočekivani set čuvenog detroitskog techno maga Jeffa Millsa. Izlazak sunca na Dance Paradise bini uz ova dva majstora za DJ pultom prepričavaće se godinama baš kao kad su poslednji put nastupali zajedno 2003. godine u rovovima Petrovaradinske tvrđave!

Ovogodišnji program na Dance Paradise bini, koji će se odvijati kako tokom dana, tako i tokom večeri, svojim nastupima rame uz rame sa vrhunskim svjetskim DJevima, upotpuniće domaća i regionalna imena Goran Ivanović, Darko Milošević, Rayo, Buba, Budo Šuković, Popi Divine, Milana Kovačević, Klaus i Vanyano.

Listi već najavljenih muzičkih zvijezda koji će nastupiti na glavnoj festivalskoj bini pridružiće se i čuveni reper i pisac Marčelo, koji stiže na Jaz u petak, 15. jula, uz odlične crnogorske sastave Gomila nesklada i Manitou. Marčelo će na Sea Dance festivalu, u društvu svojih Filtera i violiniste Filipa Krumesa (koji je ujedno i član Marčelovog pratećeg sastava Napeti Quintet), predstaviti drugačiji štimung svojih omiljenih pesama. Za publiku će ovaj koncert biti prilika da na djelu provjeri njegovu autorsku širinu i rijedak muzički talenat. Mladi crnogorski sastav Gomila nesklada nastupiće na ovogodišnjem Sea Dance festivalu 15. jula, a publika će imati prilike da čuje sjajne rifove i numere prožete elemenatima hard core, alternativa, punk, metal zvuka. Urbana hardcore fuzija reggae-a, dub-a i hip hop-a, predstavljena kao izliv surove ulicne energije prozete spiritualnim vajbom reggae/dub muzike, je onošto krasi zvuk nikšićkog sastava Manitou, kojeg ćemo slušati 16. jula na Jazu.

Svoj dolazak na ovogodišnji Sea Dance, koji će se održati od 14 do 16. jula na plaži Jaz, među prvima su već potvrdili i jedna od najznačajnjih muzičkih ikona današnjice DJ i producent Skrillex, Hurts, Stereo MCs, Lost Frequencies, Jeff Mills, Black Coffee, Sister Bliss – Faithless DJ set, Banco de Gaia, Andy C, Filatov & Karas, Goldie, My Nu Lang & Dread MC, Sub Focus & MC ID,Shy FX feat MC stamina, Zomboy, S.A.R.S, Who See + mnogi, mnogi drugi.

Ulaznice po promo cijeni još samo danas i sjutra!

Veoma limitirana količina trodnevnih ulaznica po promo cijeni od 29.99 eura biće dostupna još samo danas i sjutra. Ovo je cijena sa čak 65% popusta u odnosu na finalnu. U prodaji je i veoma ograničen kontingent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama i to od 19.99 eura za prvi i treći dan pojedinačno, dok je cijena ulaznice za drugi dan festivala 14.99 eura. Za nezaboravni ljetnji doživljaj u prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, dostupne po cijeni od svega 26,50 eura. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Više informacija kao i spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance pogledajte na zvaničnom sajtu festivala www.seadancefestival.me.