Tokom trajanja festivala, na relaciji Budva – Buljarica, ali i Bar – Buljarica, biće organizovan prevoz sistemom shuttle bus – najbolji i najlakši način prevoza od smještaja ka festivalu i nazad, a kako bi se smanjila potreba za individualnim dolaskom posjetilaca.

Prevoz shuttle busevima će se odvijati u kontinuitetu od 19h do 01h svakog dana na relaciji ka plaži Buljarica i to na svakih pola sata. Povratak buseva sa plaže Buljarica će se odvijati u periodu od 01h do 06h, i to sa autobuskog stajališta na magistrali.

Prevoz shuttle busevima će se u nedjelju, 29. avgusta odvijati u kontinuitetu od 13h do 01h na relaciji ka plaži Buljarica i to na svakih pola sata. Povratak buseva sa plaže Buljarica će se odvijati u periodu od 17h do 19h i od 02h do 07h, sa autobuskog stajališta na magistrali.

Svi polasci iz Budve biće organizovani sa stajališta kod zgrade Tre Canne, na svakih pola sata. Na putu ka Buljarici autobusi će stati i preuzeti putnike u Bečićima na autobuskom stajalištu kod hotela Mediteran, na Svetom Stefanu kod hotela “Adrović”, u Petrovcu kod pijace, dok bi drugi terminus bio ka skretanju za poslovni objekat “Kopaonik” koji se nalazi sa desne strane magistralnog puta Budva-Bar (Buljarica).

Svi polasci iz Bara biće organizovani sa stajališta kod hala Topolica, na svakih pola sata. Na putu ka Buljarici autobusi će stati i preuzeti putnike u Sutomoru na stajalištu preko puta autobuske stanice, i u Čanju na skretanju za Čanj, dok bi drugi terminus bio ka skretanju za poslovni objekat “Kopaonik” koji se nalazi sa desne strane magistralnog puta Budva-Bar (Buljarica).

Cijena karte iz Budve i Bečića ka plaži Buljarica je 3.50 eura, sa Svetog Stefana 3.00 eura, dok je iz Petrovca cijena 1.50 euro.

Cijena karte iz Bara ka Buljarici je 3.50 eura, iz Sutomora 3.00 eura, dok je iz Čanja cijena 2.50 eura.

Apelujemo na sve posjetioce da koriste organizovan i jasno obilježen prevoz oznakom “Sea Dance prevoz”, a ne sopstveni, kako bi se izbjegle veće gužve. Upravo zato se organizator i potrudio da obezbijedi autobuske linije iz svih obližnjih gradova Crne Gore. Oficijalni prevoznik je D.O.O. “Mediteran Express” Budva.