1. Šta je kartica za plaćanje?

Kartica za plaćanje Sea Dance Festivala i Addiko banke je zvanično sredstvo plaćanja na Sea Dance festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira.

*Kartica nije namenjena za plaćanje na POS terminalima i podizanje gotovine na bankomatima

2. Kako se plaća na festivalu i gdje?

Plaćanje pića, hrane i suvenira na Sea Dance festivalu obavlja se putem kartica za plaćanje. Pri kupovini, dovoljno je prisloniti karticu na dobro obilježeno mjesto na aparatu, i iznos pića, hrane ili suvenira će automatski biti umanjen sa kartice!

3. Gdje mogu da nabavim karticu i koliko košta?

Kartice za plaćanje su dostupne na svim top-up mjestima na festivalu i u kampu. Prilikom uzimanja kartice, potrebno je da uplatiš depozit u iznosu od 1,25 EUR, koji će ti biti vraćen prilikom refundacije novca na završetku festivala. Svi korisnici koji budu stekli pravo da ostvaruju popuste 5-15% na cijene pića, nemaju mogućnost povraćaja depozita*.

*Ovaj popust ne važi za specijalne akcije

4. Na koji način mogu da ostvarim popust na cijene pića na festivalu?

Svi korisnici Addiko E-banke i Addiko Mobile Crna Gora aplikacije mogu da se registruju i na taj način ostvare popust 5-15% na piće na Sea Dance šankovima*. U ovom slučaju depozit neće biti vraćen prilikom refundacije sredstava sa festivalske kartice za plaćanje. 

Korisnici Addiko Mobile Crna Gora mobilne aplikacije – jednostavnim klikom na aplikaciji dobićeš pristup registracionom formularu. Odgovorom na nekoliko kratkih pitanja i potvrdom putem mejla, dobićeš svoj jedinstveni kod koji treba da pokažeš prilikom preuzimanja svoje kartice. Potrebno je do 24h od aktivacije kartice na uplatnom (top-up) mjestu do početka obračunavanja popusta.

Korisici Addiko banke koji imaju e-banking opciju pritiskom na baner na aplikaciji mogu da se prijave za 5-15% popusta na cijene pića na festivalu*.

*Ovaj popust ne važi za specijalne akcije, kao ni za plaćanje na VIP zonama festivala

5. Već sam uzeo svoju karticu za plaćanje, ali se nisam registrovao prethodno. Da li i dalje mogu da ostvarim popust na festivalu?

Da, možeš da se naknadno registruješ putem Addiko Mobile Crna Gora aplikacije i popusti će početi da ti se obračunavaju nakon što doneseš svoj jedinstveni kod i izdatu karticu na top-up mjesto. Nakon verifikacije koda počeće da ti se obračunavaju popusti na festivalu, ali nakon toga nećeš moći da povratiš svojih 1,25 eura depozita*.

*Potrebno je do 24h od registracije do početka obračunavanja popusta.

6. Kako mogu da provjerim stanje na kartici?

U svakom trenutku možeš vrlo jednostavno provjeriti raspoloživo stanje prislanjanjem festivalske kartice za plaćanje na aparat za očitavanje kartice.

7. Koliko novca mogu da uplatim na kartici?

Kartica se dopunjuje kreditom u željenom iznosu. Minimalan iznos za prvu uplatu je 5 EUR, a maksimalan iznos je 200 EUR za račun na kartici za plaćanje.

8. Da li je potrebno da uplate na kartice za plaćanje vršim u gotovini ili to mogu učiniti sa svoje platne kartice?

Na svim top-up mjestima na festivalu uplatu na festivalsku karticu možeš izvršiti na oba načina, kako god ti više odgovara.

9. Da li mogu refundirati neiskorišćena sredstva na kartici?

Naravno. Moguće je povratiti nepotrošena sredstva u svakom trenutku na bilo kojoj blagajni, uključujući i 1,25 EUR za iznos kupljene kartice.

*Napomena: Korisnici koji su tokom festivala stekli pravo da ostvare popuste 5-15% za plaćanje pića na festivalu nemaju pravo povraćaja depozita.

10. Da li postoji ograničenje u iznosu koji se može refundirati?

Na svim top-up mjestima na festivalu može se refundirati iznos do 50 EURA.

Neophodno je da se refundacija izvrši na festivalu do ponedjeljka 2. septembra u 18h, pošto naknadni povraćaj sredstava neće biti moguć!

Spisak isplatnih mjesta i radno vrijeme:

Top-up mjesta na Addiko Main Stage powered by Turistička organizacija Budve: 19-06h
Top-up mjesto na No Sleep Sea Dance: 22-07h
Na lokaciji zamjene: ponedjeljak, 2. septembar, 07 -18h

11. Šta da radim ako izgubim karticu?

Ukoliko si se prethodno registrovao putem Addiko Mobile Crna Gora aplikacije, imaš mogućnost da blokiraš korišćenje svoje izgubljene kartice. Potrebno je da dođeš na top-up mjesto sa ličnim dokumentom, izgubljena kartica biće blokirana i biće ti izdata nova kartica na koju će biti prebačena sredstva sa stare kartice. Nakon toga se potrudi da novoizdatu karticu ne izgubiš.

12. Da li za plaćanje mogu da koristim kartice od prethodnih godina?

Potrebno je da izvadiš novu festivalsku karticu za plaćanje.

13. Da li maloljetna lica mogu da se registruju?

Da, može da se registruje svako ko ima 16 godina i više.

14. Da li mogu da se registruju lica koja nisu državljani Crne Gore?

Mogu da se registruju samo korisnici Addiko Mobile Crna Gora aplikacije.

* Za sve posjetioce Sea Dance festivala i kampa na plaži Buljarica, Addiko banka je obezbijedila i bankomat za potrebe podizanja gotovine, koji će biti na raspolaganju posjetiocima tokom trajanja festivala.