Naredno izdanje prvog festivala svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima – Ada Divine Awakening – biće održano od 13. do 18. septembra 2022. godine u Crnoj Gori. Uspomene na prvi ADA retreat, održan sredinom septembra, i dalje su snažne, a sumirane su u kratkom filmu koji je dočarao nesvakidašnje šestodnevno iskustvo na predivnom ostrvu.

Prvi Ada Divine Awakening retreat ukazao je na ključne probleme današnjice – sve veću usamljenost i otuđenost, a zatim pružio znanja i uvide iz oblasti ličnog razvoja, partnerskih odnosa, seksualnosti i povećanja intimnosti kako sa sobom, tako i sa drugim ljudima. Na festivalu su gostovali neki od najuticajnijih edukatora i izvođača, kao što su Devi Mohan, Xavier De Forceville, Hannah Knight, Luba Evans, Ohad Pele, Andrea Paige, Rachel Rickards, Lennart Hening, Buddhi Dana i mnogi drugi, dok su neizostavan muzički program predvodili vrhunski svjetski i regionalni muzički umjetnici, kao što su Božo Vrećo, Aklea Neon, Joshua Swahe, Praful, Tuulia, Zazo.

Energija koja je kružila Adom Bojanom pružila je okupljenima osjećaj slobode, prisustva, sreće, strasti i blaženstva. Prema riječima velikog broja učitelja i učesnika, Ada Divine Awakening retreat je već u prvoj godini ostvario cilj i pozicionirao se kao jedno od najznačajnijih mjesta okupljanja ovog tipa na planeti, gdje će posjetioci i ubuduće zajedno rasti i razmijenjivati iskustva, unaprijeđujući svaki segment svojih života.

I 2022. godine tokom nevjerovatnih šest dana posjetioce očekuje više desetina svjetski priznatih predavača, čije će teme obuhvatiti povećanje intimnosti sa sobom i partnerom, unaprijeđenje seksualnog iskustva, dubljeg povezivanje sa sopstvenim tijelom, balansa ženske i muške energije. Važan dio ADA biće i časovi joge, meditacije uz zalazak sunca, ekstatički ples, koncerti i performansi.

Već su potvrđeni prvi predavači za ADA retreat 2022, među kojima su neka od vodećih imena u oblasti svjesnosti i intimnosti, kao što su edukatorka tantre i veza iz Sjedinjenih Američkih Država Luba Evans, učitelji iz polja intimnih odnosa, ljubavi i tantra joge Xavier De Forceville i Hannah Knight, zatim stručnjaci za odnose, meditaciju, intimnost i kreativnost Rachel Rickards i Lennart Henning, kao i terapeutkinja disanja i iscjeliteljka Sophia Magdalena. Na narednom izdanju gostovaće i edukator u polju intimnosti i veza Aaron Kleinerman, predavačica iz oblasti tantre, seksualnosti, svjesne komunikacije i ženskog tijela Alice Hong, kao i predavač iz oblasti seksualnosti i nenasilne komunikacije Michael Finkel.

Poklon paketi za ADA 2022 u prodaji od 22. novembra, uz popust od 40 odsto!

Prvi kontingent paketa za ADA Divine Awakening retreat 2022 i smještaj u prodaji je od 22. novembra, po poklon cijenama koje počinju od 329 evra, što je popust od čak 40 odsto u odnosu na krajnju cijenu. Količina paketa po ovim cijenama je veoma ograničena.

Sve informacije o retreatu se nalaze na sajtu ADAwakening.me, gdje se mogu kupiti i odgovarajući paketi.