1. Šta je kartica za plaćanje?

Kartica za plaćanje je zvanično sredstvo plaćanja na Sea Dance festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira.
*Kartica nije namijenjena za plaćanje na POS terminalima i podizanje gotovine na bankomatima

  1. Kako se plaća na festivalu i gdje?

Plaćanje pića, hrane i suvenira na Sea Dance festivalu obavlja se putem kartica za plaćanje. Pri kupovini, dovoljno je prisloniti karticu na dobro obilježeno mjesto na aparatu, i iznos pića, hrane ili suvenira će automatski biti umanjen sa kartice!

  1. Gdje mogu da nabavim karticu i koliko košta?

Kartice za plaćanje su dostupne na svim top-up mjestima na festivalu i u kampu (samo za posjetioce koji borave u kampu). Prilikom uzimanja kartice, potrebno je da uplatiš depozit u iznosu od 1,30 EUR, koji će ti biti vraćen prilikom refundacije novca na završetku festivala. Svi korisnici koji budu stekli pravo da ostvaruju popuste 7,5% na cijene pića, nemaju mogućnost povraćaja depozita*.
*Ovaj popust ne važi za specijalne akcije

  1. Na koji način mogu da ostvarim popust na cijene pića na festivalu?

Korisnici Visa platne kartice – ukoliko svoju festivalsku karticu za plaćanje dopuniš svojom Visa platnom karticom na top-up mestima na festivalu, automatski stičeš pravo da ostvaruješ 7,5% popusta na plaćanje pića na festivalu*.
* Ovaj popust ne važi za specijalne akcije

  1. Kako mogu da provjerim stanje na kartici?

U svakom trenutku možeš vrlo jednostavno provjeriti raspoloživo stanje prislanjanjem festivalske kartice za plaćanje na aparat za očitavanje kartice.

  1. Koliko novca mogu da uplatim na kartici?

Kartica se dopunjuje kreditom u željenom iznosu. Minimalan iznos za prvu uplatu je 5 EUR, a maksimalan iznos je 300 EUR za račun na kartici za plaćanje. Prilikom uplate iznos mora da bude zaokružen u vidu uplata od 15 EUR, 22 EUR, 8 EUR itd… Iznosi u vidu uplata od 15,5 EUR, 22,25 EUR ili 8,6 EUR nisu mogući.

  1. Da li je potrebno da uplate na kartice za plaćanje vršim u gotovini ili to mogu učiniti sa svoje platne kartice?

Na svim top-up mjestima na festivalu uplatu na festivalsku karticu možeš izvršiti na oba načina, kako god ti više odgovara. Korisnici Visa platne kartice prilikom uplate na festivalsku karticu za plaćanje automatski stiču pravo da ostvare 7,5% popusta na plaćanje pića na festivalu.*
*Ovaj popust ne važi za specijalne akcije

  1. Da li mogu refundirati neiskorišćena sredstva na kartici?

Naravno. Moguće je povratiti nepotrošena sredstva u svakom trenutku na bilo kojoj blagajni, uključujući i 1,30 EUR za iznos kupljene kartice.
*Napomena: Korisnici koji su tokom festivala stekli pravo da ostvare popuste 7,5% za plaćanje pića na festivalu nemaju pravo povraćaja depozita.

  1. Da li postoji ograničenje u iznosu koji se može refundirati?

Ne, ne postoji ograničenje u iznosu. Neophodno je da se refundacija izvrši na festivalu do kraja programa ili do ponedjeljka 29.08. u 18h, pošto naknadni povraćaj sredstava neće biti moguć!

Spisak isplatnih mjesta i radno vrijeme:
Sva top-up mjesta na festivalu, u toku trajanja programa.
Na lokaciji zamjene: ponedjeljak, 29.08. do 18h

  1. Šta da radim ako izgubim karticu?

Ukoliko si se prethodno registrovao putem Visa kartice, imaš mogućnost da blokiraš korišćenje svoje izgubljene kartice ukoliko si sačuvao račun uplate. Potrebno je da dođeš na top-up mjesto sa ličnim dokumentom, izgubljena kartica biće blokirana i sledećeg festivalskog dana biće ti izdata nova kartica na koju će biti prebačena sredstva sa stare kartice. Nakon toga se potrudi da novoizdatu karticu ne izgubiš.

  1. Da li za plaćanje mogu da koristim kartice od prethodnih godina?

Potrebno je da izvadiš novu festivalsku karticu za plaćanje.