Četvrto izdanje Sea Dance festivala će se od 13. do 15. jula održati na plaži Jaz.

Planetarne megahitove, kao što su “Love Me Again”, “Come And Get It”, “Blame”, na za spektakularno otvaranje Sea Dancea, donosi, 13. jula na Full feel Budva Main stage powered by Addiko Bank, britanski soul muzičar John Newman. Žurku će sledećeg dana nastaviti svetska DJ zvezda Fatboy Slim i bez sumnje zapaliti masu poznatim numerama “Eat, Sleep, Rave, Repeat”, “Right Here, Right Now”, “Weapon Of Choice”, “Praise You”…

Završnicu festivala obeležiće nastup kralja dancehalla i vlasnika hitova “Get Busy”, “Temperature”, “She Doesn’t Mind” Sean Paula, kao i tvorca svetskog muzičkog hita “Feel”, Mahmuta Orhana. Na festivalu će nastupiti i Mind Against, Squire, Amelie Lens, Denis Horvat, Ettap Kyle, Kobosil, Irie FM, Bad Copy, Who See i mnogi drugi.

Kapije festivala otvaraju se u četvrtak u 19 časova!

ULAZNICE

Ostao je još vrlo ograničen broj ulaznica za Sea Dance festival, požuri i nabavi svoje ulaznice pre nego što budu rasprodate!

ZAMENA VAUČERA

Zamenska mesta za trodnevne ulaznice za Sea Dance festival radiće već od srede, 12. jula, kako bi posetioci festivala izbegli čekanje u redovima za zamenu ulaznice za festivalske narukvice. Dnevne ulaznice se ne mienjaju za narukvice. Radno vreme zamenskih mesta vaučera za ulaznice je:

sreda 12. jul od 16h do 20h
četvrtak 13. jul, od 16h do 03h
petak, 14. jul, od 17h do 03h
subota 15. jul, od 17h do 03h

Prilikom zamene potrebno je dati na uvid lični dokument radi utvrđivanja državljanstva.

Zbog pojave preprodavaca i falsifikata, apelujemo na posetioce da ulaznice za Sea Dance festival kupuju na zvaničnim mestima za kupovinu ulaznica.

PROGRAM, SATNICA I MAPE 

Satnica festivala

Mapa festivala

Satnice su podložne promenama!

Na Jazu će tokom Sea Dancea biti postavljeni bilbordi sa preciznom mapom festivala svih bina, info pultova, hitne pomoći, itd. Flajere sa satnicama možete takođe pronaći na festivalu.

ULAZI

Kapije Sea Dance festivala otvaraju se svakog dana, u 10 časova, a zatvaraju se u 3 sata posle ponoći. Ulaz tokom dnevnog i večernjeg programa moguć je samo uz festivalsku ulaznicu.

Dnevni program festivala se završava oko 18 časova kada se festivalski prostor prazni, i priprema za otvaranje kapija za večernji program.

Apelujemo na posetioce da na festival dođu ranije kako bi izbegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obeleženim i obezbeđenim ulazima, samo uz ulaznicu ili akreditaciju.

Prema Zakonu države Crne Gore svako je dužan da sa sobom uvek ima neki od ličnih dokumenata, pa tako i na festivalu. Pored festivalskog obezbeđenja ulaze kontroliše i policija kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival.

PLAĆANJE FESTIVALSKOM KARTICOM PIĆA, HRANE

Kartica za plaćanje (Festival Payment Card) je zvanično i jedino sredstvo plaćanja za piće, hranu i ostale proizvode na Sea Dance festivalu. Pri kupovini, dovoljno je prisloniti karticu na dobro obeleženo mesto na aparatu, i iznos pića, hrane ili suvenira će automatski biti umanjen sa kartice!

Sea Dance kartica za plaćanje biće dostupna na svim top-up mestima na festivalu. Prilikom preuzimanja kartice potrebno je uplatiti depozit u iznosu od 1 evra, koji će biti vraćen prilikom refundacije novca na završetku festivala. U svakom trenutku možete vrlo jednostavno proveriti raspoloživo stanje prislanjanjem kartice na aparat na šanku.

REFUNDACIJA

Moguće je povratiti nepotrošena sredstva u svakom trenutku na svim blagajnama.

Neophodno je da se refundacija izvrši na festivalu do nedelje 16. jula u 21h, pošto naknadni povraćaj sredstava neće biti moguć!

Spisak isplatnih mesta i radno vreme:

Sva top-up mesta u okviru festivalskog prostora – od 20 do 05h

Glavno uplatno mesto na glavnom ulazu festivala – nedelja, 16. jul, od 05 do 21h

IZMENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA

U toku održavanja Sea Dance festivala na plaži Jaz, u Budvi u periodu od četvrtka 13. jula do subote 15. jula važiće izmenjen režim saobraćaja.

U skladu sa Projektom privremene saobraćajne signalizacije za regulisanje saobraćaja, tokom održavanja festivala u Budvi planiran je jednosmeran režim odvijanja saobraćaja iz Budve ka plaži Jaz, kao i od raskrsnice magistralnog puta E65/E80 i starog puta Kotor – Budva prema Budvi preko Topliškog puta.

Planirani režim saobraćaja biće u funkciji od 13.07.2017. godine do 15.07.2017. godine u vremenu od 17h do 01:30h, kada je planirano vraćanje na postojeći režim odvijanja saobraćaja.

Stacionarni saobraćaj (parking) je rešen u okviru zone festivala na plaži Jaz.

BUS SERVIS BUDVA – JAZ

Tokom trajanja festivala, na relaciji ka festivalskom prostoru, biće organizovan autobuski prevoz. Svi polasci iz Budve autobusima “Lalatović Travel” biće organizovani sa stajališta u ulici Trg Slobode kod hotela Slovenska plaža (odmah pore Tre Canne) i cena karte za jednu vožnju iznosiće 1.5 evra i kupovaće se kod vozača.

Temini polazaka:

10.00h – 18.00h na svakih sat vremena

18.00h – 22.00h na svakih 15 minuta, a nakon 22 sata po potrebi i zahtevu posetilaca

02.00h – 05.00h – na svakih 25 minuta, a nakon 05 sati po potrebi i zahtevu posetilaca

PREVOZ IZ SVIH GRADOVA

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori obezbeđen je organizovani autobuski prevoz iz svih crnogorskih gradova u vreme trajanja Sea Dancea, a koji će se odvijati svakodnevno od 13. do 15. jula.

Autobusi iz Nikšića, u danima trajanja festivala od 13. do 15. jula, kretaće ka Jazu ispred hotela Onogošt u 16 časova. Na ruti ka Budvi autobusi će stajati i preuzimati putnike u Podgorici u 17 časova ispred Delta Citya, i Cetinju u 17.30 sati sa autobuske stanice.

Autobusi iz Ulcinja, u danima trajanja festivala od 13. do 15. jula, kretaće u 17 sati sa platoa kod Male plaže. Na ruti ka Jazu autobusi će stajati i preuzimati putnike u Baru, oko 17.45  časova ispred sportskog centra Topolica, i Petrovcu oko 18:15 sati kod autobuske stanice.

Autobusi iz Herceg Novog, u danima trajanja festivala od 13. do 15. jula, kretaće ka festivalu u 18 časova ispred sportskog centra u Igalu preko puta Instituta. Na putu ka festivalu autobusi će stati i preuzeti putnike u Tivtu u 18.45 sati sa stare autobuske stanice u centru grada, kao i u Kotoru, oko 18.30 ispred TC Kamelija.

Dolazak iz pomenutih gradova je na parking namenjen za turističke autobuse na Sea Danceu, a povratak za sve gore pomenute gradove je u 05:00h sa parkinga za turističke autobuse.

Cena povratne karte iz Podgorice je 10 evra, Cetinja 7 evra, Nikšića 14 evra, Ulcinja 12 evra, Bara 12 evra, Petrovca 8 evra, Herceg Novog 10 evra, Kotora 7 evra, i Tivta 7 evra. Karta se kupuje direktno po ulazu u autobus pre samog polaska. Mole se svi putnici da dođu minimum 15 minuta ranije.

POMOĆ

Na Sea Danceu sve tri noći dežuraju ekipe službe Hitne pomoći i vatrogasna služba.

U zavisnosti od jačine zvuka na koncertima postoji opasnost da dođe do oštećenja sluha i drugih zdravstvenih tegoba. U zavisnosti od vrste i jačine svetlosnih efekata postoji opasnost da dođe do oštećenja vida i drugih zdravstvenih tegoba.

U slučaju da vam treba bilo kakva pomoć, možete se obratiti radnicima obezbeđenja, u prepoznatljivim fluorescentnim prslucima.

LOST & FOUND

Pult se nalazi pored recepcije kampa. Ukoliko ste izgubili neki predmet, ili našli neko na festivalskom prostoru, možete ga potražiti ili prijaviti na ovom pultu.