Sve je spremno za peto jubilarno izdanje Sea Dance festivala! Na prelijepoj plaži Buljarica u Budvi publika će uživati u tri dana i noći tokom kojih će svoje nastupe održati neke od najvećih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda među kojima su Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nile Rodgers & Chic, Nina Kraviz, Alice Merton, Dax J, Lost Frequencies, Burak Yeter, Antigone, Francois X, Shlømo, Eagles & Butterflies, Filatov&Karas, Sofia Rodina, Marko Nastić, PTU Live, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Van Gogh, Rambo Amadeus, Marko Louis, Sajsi MC , Krešo Bengalka, Vojko V, Who See, Bassivity Showcase, Lag, Vakat AKA Aleksandar Grum, Forest People, Gillerz & Be Good, Ilija DJoković, Sugar Lobby, Monosaccharide, Bodzie, Popi Divine, Mr. Lekka, Branko Vuković, Buba, Vegim & Flekitza, Ana RS, TZ Project, ČX, Sabinaa, Jan De R i mnogi drugi.

Ovdje ćeš pronaći sve informacije koje su ti potrebne sa potpuno festivalsko iskustvo i Sea Dance festival provod!

ULAZNICE

Ostao je još vrlo ograničen broj ulaznica za Sea Dance festival, stoga požuri i nabavi na vrijeme svoje ulaznice prije nego što budu rasprodate! Sve informacije o aktuelnim cijenama i prodajnim mjestima možeš pronaći u sekciji Ulaznice.

SEA DANCE SHUTTLE PREVOZ

Na ovom linku možeš pronaći informacije o shuttle prevozu tokom trajanja festivala na relaciji Budva – Buljarica i Bar – Buljarica.

Na istom linku pronaći ćeš informacije o tome kako da stigneš do Buljarice iz drugih gradova Crne Gore, kao i sve informacije o vremenima polazaka autobusa i cijenama karata.

Apelujemo na sve posjetioce da koriste organizovan i jasno obilježen prevoz oznakom “Sea Dance prevoz”, a ne sopstveni, kako bi se izbjegle veće gužve. Upravo zato se organizator i potrudio da obezbijedi autobuske linije iz svih obližnjih gradova Crne Gore.

ZAMJENA VAUČERA

Zamjenska mjesta za trodnevne ulaznice za Sea Dance festival radiće od četvrtka, 30. avgusta već od 16h, kako bi posjetioci festivala izbjegli čekanje u redovima za zamjenu vaučera za festivalske narukvice. Dnevne ulaznice se ne mijenjaju za narukvice.

Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za ulaznice je:

četvrtak 30. avgust, od 16h do 03h
petak, 31. avgust, od 17h do 03h
subota 1. septembar, od 17h do 03h

Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za VIP ulaznice je:

četvrtak 30. avgust, od 20h do 03h
petak, 31. avgust, od 20h do 03h
subota 1. septembar, od 20h do 03h

E-ulaznicu je potrebno odštampati na običnom bijelom papiru A4 formata i pokazati prilikom ulaska na događaj. E-ulaznica koja nije odštampana nije validna.

Prilikom zamjene potrebno je dati na uvid lični dokument radi utvrđivanja državljanstva.

Zbog pojave preprodavaca i falsifikata, apelujemo na posjetioce da ulaznice za Sea Dance festival kupuju na zvaničnim mjestima za kupovinu ulaznica.

Festivalska narukvica važi za jednog korisnika i omogućava jedan ulazak svake festivalske večeri u periodu od 19 do 3 sata poslije ponoći i neograničen broj ulazaka na dnevni program festivala u petak i subotu, 31. avgusta i 1. septembra.

Festivalsku narukvicu nije dozvoljeno skidati, a svaka oštećena ili na bilo koji drugi način očigledno krivotvorena ili kompromitovana festivalska narukvica postaje nevažeća, bez prava zamjene.

Prenošenje festivalske narukvice na drugu osobu ili bilo koji oblik njenog nesavjesnog korišćenja nisu dozvoljeni i čine narukvicu nevažećom, pri čemu Organizator zadržava neograničeno pravo kontrole i sankcionisanja svakog nesavjesnog postupanja ili zloupotrebe prilikom korišćenja festivalske narukvice.

REZERVACIJA STOLOVA U VIP SEKCIJI

Za rezervaciju stola u VIP sekciji potrebno je pisati na protocol@exit-festival.com.

ULAZI

Kapije Sea Dance festivala otvaraju se prvog festivalskog dana, u četvrtak, 30. avgusta, u 19h, a zatvaraju se u 3 sata poslije ponoći. Naredna dva festivalska dana, u petak i subotu, 31. avgusta i 1. septembra, kapije se otvaraju u 12h, a zatvaraju u 3 sata poslije ponoći. Ulaz tokom dnevnog i večernjeg programa moguć je samo uz festivalsku ulaznicu.

Dnevni program festivala se završava oko 18 časova kada se festivalski prostor prazni, i priprema za otvaranje kapija za večernji program.

Posjetioci koji u toku jednog festivalskog dana žele da posjete i dnevni i večernji program, moraju nakon 18h napustiti festivalski prostor i u njega mogu ponovo ući od 19h, kada se kapije festivala otvaraju za večernji program.

Apelujemo na posjetioce da na festival dođu ranije kako bi izbjegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obilježenim i obezbijeđenim ulazima, samo uz ulaznicu ili akreditaciju.

Prema Zakonu države Crne Gore svako je dužan da sa sobom uvijek ima neki od ličnih dokumenata, pa tako i na festivalu. Pored festivalskog obezbjeđenja ulaze kontroliše i policija kako bi se izbjeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival.

PROGRAM, SATNICA I MAPA

Program ovogodišnjeg Sea Dance festivala možeš pogledati ovde.

Detaljnu satnicu* ovogodišnjeg Sea Dance festivala možeš pogledati ovde.

Mapu festivala možeš otvoriti klikom na ovaj link.

U okviru festivalskog prostora biće postavljeni bilbordi sa preciznom mapom festivala i svih bina, info pultova, hitne pomoći, itd. Flajere sa mapom festivala i satnicama možeš takođe pronaći na info pultovima i kod promotera.

*Satnica je podložna promjenama.

SEA DANCE SMJEŠTAJ

Aktuelne informacije o još uvijek dostupnim opcijama smještaja tokom Sea Dance festivala potraži klikom na ovaj link.

VREMENSKA PROGNOZA

Svi pouzdani veb-sajtovi koji se bave meteorološkom prognozom saglasni su u jednom – od 30. avgusta do 1. septembra posjetioce Sea Dance festivala očekuje toplo i sunčano vrijeme bez padavina, savršeno za uživanje u nastupima najvećih muzičkih zvijezda tokom festivalskih dana i noći.

TAKSI PREVOZ

Zvaničan TAXI prevoz Sea Dance festivala je OK Palma taxi, br. telefona:
+38219550
+38219577
Viber: +382 68 019 577

Taksi stajalište za posjetioce Festivala će se nalaziti u ulici koja se nalazi pored restorana “Magazini” (Buljarica).

*Garantovana cijena za posjetioce Sea Dance festivala u jednom smjeru za pravac Budva-Buljarica je 24 EUR.

IZMIJENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA

Za vrijeme Sea Dance Festivala u periodu od 30. avgusta do 1. septembra, kako bi se neometano i bezbjedno odvijao saobraćaj, molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju Privremenu saobraćajnu signalizaciju za regulisanje saobraćaja tokom održavanja festivala.

Za posjetioce iz Budve biće organizovan prevoz, gdje je planirano da se polazak iz Budve organizuje na stajalištu u ulici Trg Slobode (Tre Canne), dok bi drugi terminus bio ka skretanju za poslovni objekat “Kopaonik” koji se nalazi sa desne strane magistralnog puta Budva-Bar (Buljarica). Oficijalni prevoznik je D.O.O. “Mediteran Express” Budva i cijena karte je 3,5 EUR.

PLAĆANJE PIĆA I HRANE SEA DANCE KARTICOM

Kartica za plaćanje Sea Dance-a i Addiko banke je zvanično sredstvo plaćanja na Sea Dance festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Kartice su dostupne na svim top-up mjestima na festivalu, gdje će posjetioci uplaćivati iznos koji žele da imaju na kartici.

Prilikom uzimanja kartice, potrebno je uplatiti depozit u iznosu od 1,25 EUR, koji će ti biti vraćen prilikom refundacije novca na završetku festivala. Minimalan iznos za prvu uplatu je 5 EUR, a maksimalan 200 EUR.

Plaćanje se vrši jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač kartica koji se nalazi na svakom šanku. Prislanjanjem kartice na čitač, iznos narudžbine će automatski biti skinut.

Preostalo stanje na kartici može se provjeriti u bilo kom trenutku naslanjanjem kartice na čitač kartica na bilo kojem šanku. Prije ove akcije, treba obavezno provjeriti sa konobarem da li smijete da izvršite provjeru – ukoliko je u datom trenutku na šanku plaćanje porudžbine u toku, može se desiti da vam iznos sa kartice bude umanjen za vrijednost te porudžbine.

Ukoliko korisnik nije potrošio sav iznos sa kartice, može refundirati sredstva na bilo kojoj blagajni, uključujući i 1,25 EUR za iznos kupljene kartice. Maksimalan iznos koji možeš refundirati je 50 EURA.

Za sve posjetioce Sea Dance festivala i kampa na plaži Buljarica, Addiko banka je obezbijedila i bankomat za potrebe podizanja gotovine, koji će biti na raspolaganju posjetiocima tokom trajanja festivala.

REFUNDACIJA

Moguće je povratiti nepotrošena sredstva u svakom trenutku na svim blagajnama.
Neophodno je da se refundacija izvrši na festivalu do nedjelje 2. septembra u 21h, pošto naknadni povraćaj sredstava neće biti moguć!

Spisak isplatnih mjesta i radno vrijeme:

Sva top-up mjesta u okviru festivalskog prostora – od 20 do 05h

Na lokaciji zamjene – nedjelja, 2. septembar, od 05 do 21h

PRAVILA SEA DANCE FESTIVALA

U nastavku pročitaj listu stvari koje smiješ da uneseš na festival, kao i listu onih sa kojima nećeš moći proći kroz festivalske kapije.

DA – rančevi (školski ranac je maksimalna veličina)
DA – šeširi/kape
DA – upaljači
DA – mobilni telefoni i tablet uređaji
DA – naočare za sunce
DA – cigarete i elektronske cigarete
DA – mali kišobrani
DA – kabanice
DA – kapi za čišćenje kontaktnih sočiva
DA – fotoaparati i kamere (uz zvaničnu press akreditaciju)
DA – insulin (sa dijabetičarskim bukletom i ličnim dokumentima)
DA – ljekovi (uz originalni izvještaj doktora i originalno pakovanje)

NE – droga i opijati
NE – noževi i ostalo oružje
NE – flaše i konzerve
NE – instrumenti
NE – hrana i piće kupljeni izvan granica festivala
NE – šatori
NE – kućni ljubimci
NE – veliki kišobrani
NE – pokrivači
NE – štapovi za “selfie” i GoPro kamere
NE – dronovi
NE – transparenti sa govorom mržnje uperenim ka vjerskoj i rasnoj pripadnosti, seksualnoj orijentaciji i sl.
NE – dezodoransi i parfemi
NE – power bankovi i punjači

Spisak dozvoljenih i nedozvoljenih predmeta za unošenje u okvire festivalskog prostora dobronamjerna je preporuka Organizatora kako bi posjetioci doživjeli što prijatnije festivalsko iskustvo. MUP Crne Gore koji obezbjeđuje čitav festivalski prostor donosi kranju odluku o tome šta je dozvoljeno unijeti na festival.

LOST AND FOUND

Pult se nalazi na zamjenskom mjestu i na njemu možete ostaviti bilo šta što ste pronašli na festivalu, a za šta vjerujete da je neko od posjetilaca možda izgubio (lični dokument, mobilni telefon, novčanik i sl.). Takođe, na pultu se možete raspitati o predmetima koje ste vi izgubili.

PARKING

Lokacija A: Parking površina preko puta restorana Magazini, sa desne strane magistralnog puta M-2 iz pravca Bara. Cijena 5€

Lokacija B: Parking površina sa desne strane novoizvedene saobraćajnice, koja se nalazi sa desne strane magistralnog puta M-2 iz pravca Budve. Cijena 5€

Lokacija C: Parking površina pored trafostanice u neposrednoj blizini zone festivala. Cijena 10€

PRVA POMOĆ

Na Sea Danceu sve tri noći dežuraju ekipe službe Hitne pomoći i vatrogasna služba.

U zavisnosti od jačine zvuka na koncertima postoji opasnost da dođe do oštećenja sluha i drugih zdravstvenih tegoba. U zavisnosti od vrste i jačine svjetlosnih efekata postoji opasnost da dođe do oštećenja vida i drugih zdravstvenih tegoba.

U slučaju da vam treba bilo kakva pomoć, možete se obratiti radnicima obezbjeđenja, u prepoznatljivim fluorescentnim prslucima.