Jedna od vodećih globalnih techno superzvijezda Anfisa Letyago pozvala je Sea Dancere na njen večerašnji nastup, koji će ujedno biti njeno premijerno pojavljivanje u Crnoj Gori! „Jedva čekam da vas vidim večeras na Sea Dance festivalu“, poručila je fanovima!

Anfisa Letyago odiše intenzivnom mediteranskom energijom za DJ pultom, a njene trake su oličenje novog techno i minimal techno talasa. Za kratko vrijeme došla je do ranga velikih elektronskih zvijezda kao što su Nina Kraviz, Amelie Lens i Charlotte De Witte, a njene DJ vještine isticao je i Carl Cox.

Za razliku od većine DJ-eva njene generacije, svoje prve muzičke korake nije započela za DJ pultom, već miksujući trake na Pioneer CDJ 100s plejeru. Ljubav prema kolekcionarstvu ju je prirodno vodila ka vinilima. Sve ovo činilo je bazu za ono što će tek predstaviti svijetu – čist talenat i ljubav prema elektronskoj muzici, ali i posvećenost radu.

Jadransko primorje po zatalasati njen premijerni set koji će sigurno imati prizvuk njenih odličnih singlova „HAZE“, „Nisida“ i „Catch The Spirit“, zbog kojih i Sea Danceri jedva čekaju njen večerašnji nastup!