Najveći doček 2023. godine na crnogorskom primorju počinje u petak 30. decembra, velikom Sea Dance Takeover žurkom na trgu ispred Starog grada u Budvi. Nezaboravan provod prirediće vodeći bend našeg regiona, Dubioza Kolektiv i mag globalne elektronske scene Denis Sulta, koji po prvi put nastupa u Crnoj Gori. Pridružuje im se i regionalna zvijezda DJ Marko Nastić uz lokalnu podršku DJ-eva Chbxx, Burkkake i StellarCompanion. 

Nakon fantastičnog nastupa na ovogodišnjem Sea Dance-u Dubioza Kolektiv ponovo dolazi u Budvu, spremni da zapale masu. U videu u njihovom originalnom maniru obučeni u odijela Deda Mraza i uz “Jingle bells” muzičku podlogu obećali su provod za pamćenje!

Denis Sulta po prvi put nastupa u Crnoj Gori i sudeći po drugom danu EXIT festivala ove godine, koji je obilježio nevjerovatnim nastupom i zavidnim DJ vještinama publiku očekuje nezaboravna žurka na plesnom podijumu ispred Starog grada u Budvi. Sulta se brzo plasirao kao jedan od najuzbudljivijih novih izvođača sa uvijek plodne scene Glazgova, a njegov jedinstveni zvuk pažljivo je kreiran sa dominantnim primjesama melodik hausa, andergraunda i densa. Njemu uz bok program u Budvi predvodiće i veteran regionalne scene sa više od dvadeset godina uspešne internacionalne karijere – Marko Nastić

Sea Dance Takeover program ispred Starog grada trajaće gotovo deset sati, a započinje već u 17 časova nastupom CHBX-a. Nakon njega u 18:30 časova slijedi Burkakke, u 19:45 StellarCompanion, a za 21 čas rezervisan je početak Dubioza Kolektiva. Denis Sulta za pult će stati u 22:45, a Marko Nastić će zatvoriti ogromnu žurku setom koji počinje u 00:45. Ulaz je slobodan, a prema najavama očekuje se velik broj posjetilaca iz cijelog regiona.

SeaDance Takeover žurkom EXIT će zatvoriti izuzetno uspješnu sezonu, a početak trodnevnog događaja NYE Budva 2023 biće i svojevrsno zagrijavanje za novo izdanje najpoznatijeg crnogorskog festivala.