Popularni sastav iz Mančestera, Hurts, okupili su novinare na Jazu i preko njih pozvali sve na večerašnje spektakularno finale Sea Dance festivala na Jazu. Vidno raspoloženi, lideri benda Theo Hutchcraft i Adam Anderson rekli su da im se jako svidjela ideja da nastupe na morskom nastavku EXIT festivala, a nakon što su vidjeli sudar planira i mora na crnogorskoj obali, najavili su da bi se ovde voljeli vratiti i na odmor!

“Pozivamo sve ljude na Jaz, jer biće to najbolja noć u vašim i našim životima!”, izjavili su u kameru Theo i Adam, najavivši da se večeras održava posebna festivalska noć, emotivno intenzivna i puna muzičke magije.

Hurts na glavnu binu Sea Dance festivala večeras izlaze sa novom svetskom turnejom, ali i dobro poznatim hitovima kao što su “Wonderful Life”, “Miracle”, “Stay” i brojni drugi.

Večeras nas očekuje lijepo vrijeme!

Meteorolozi su najavili veče bez padavina, a razvedravanje se očekuje već u posiljepodnevnim časovima prije otvaranja kapija Sea Dance festivala od 19 časova.

Za Sea Dance u finalu igraju još i Mills, De Gaia, Zomboy, Nastić, Tomić, Dobričić!

Nakon prethodna dva maratonska dana i noći na Jazu, EXIT Avantura još večeras zadržaće se na Jazu da bi zajedno sa svojom vjernom publikom priredila veliku završnicu Sea Dance festivala! Glavnu binu pohodiće i legenda “chill-out” elektronske muzike Banco de Gaia, te ultimativne bass zvezde Zomboy i Shy FX! Rajsku plažu predvodiće živa ikona tehno muzike Jeff Mills, čiji nastup u samoj završnici od 4 časa iza ponoći je već proglašen za hodočašće svih ljubitelja elektronske muzike koji Čarobnjaka iz Detroita nikad nijesu gledali u ovakvom ambijentu, na svega nekoliko koraka od mora. Dance Paradise pripremaće najbolji domaći i regionalni tehno magovi kao što su Marko Nastić, Mladen Tomić, Haris, Proximus & Raven i drugi. Ulaznice za subotnje finale Sea Dance festivala i EXIT Avanture, biće dostupne na festivalskim blagajnama na Jazu po cijeni od 25 eura.