Nakon odlaganja treće festivalske večeri zbog oluje, Sea Dance danas donosi spektakularno maratonsko finale, koje će kreirati hedlajneri subote i nedjelje! U istom danu nastupiće velikani elektronske scene Tale Of Us i Boris Brejcha, ultrapopularni Topic, kao i neka od najvećih regionalnih i domaćih trap i hip-hop zvijezda, poput Senide, Sajsi MC, z++, Klinca i Ognjena. Finale najluđe žurke na Jadranu zakazano je za 14 časova na plaži Buljarica, kada će biti ispisana nova stranica istorije Sea Dance festivala! Ulaz na festival će biti slobodan do 19 časova. Danas će, kao i ostalih dana, rigorozno biti poštovane epidemiološke mjere za ulazak na festival, koji je ograničen na posjetioce koji ispunjavaju makar jedan uslov iz bezbjednosnog Kovid protokola.

Najsadržajniji Sea Dance vrhunac ljeta ikada na glavnoj festivalskoj bini Visa DANCE PARADISE powered by Budva Tourism Organisation of Budva Municipality otvoriće široko prepoznati predstavnici samog vrha crnogorske elektronske scene.

Jedan od najvrijednijih pripadnika novog talasa elektronske muzike i legenda crnogorskog progressive žanra Audiostorm će dočekati prve posjetioce, najavljujući tako nezaboravnu muzičku manifestaciju na osvježenoj plaži Buljarica.

Dnevnu žurku kraj mora će u 17:00 časova nastaviti P.S. – već dugo prisutan na crnogorskoj elektronskoj sceni, a poznat po kombinaciji deep house i techno zvuka.

Prelaz na domaći hip-hop zvuk napraviće popularni mladi reper Ognjen, a potom od 20:00 nastupa pionirka ženskog repa na našim prostorima Sajsi MC.

Hrvatski treper z++ donijeće posle nje svoj prepoznatljivi poletni zvuk, a posle njega stiže jedan od najpopularnijih trap izvođača u Srbiji Klinac.

Glavnu binu zatim preuzima balkanska trap kraljica Senidah, koja će svojim hitovima ponovo ujediniti region. Publiku će u novi dan uvesti jedna od rastućih inostranih zvijezda današnjice.

Njemački hitmejker Topic vodiće publiku na energičan ples od 23:30 časova, dok će crnogorski producentski i DJ duo 84Bit od 01:00 sat pokazati svoje muzičko umijeće.

Ovi izvođači napraviće zagrijaće atmosferu pred nastupe hedlajnera festivala – jedan od najtraženijih DJ tandema današnjice Tale Of Us, koji će u 01:30 časova povesti publiku na muzičko putovanje melodičnog techna, a nakon njih udarno ime elektronske scene Boris Brejcha dolazi na glavnu binu sa novim trakama i svjetski renomiranim umijećem.

Obožavani Njemac nastupa sa karnevalskom “džoker” maskom, ali i bez nje, i donosi set sastavljan od brojnih numera koje u posljednjih nekoliko godina izvodi na najvećim evropskim pozorinicama. Nakon njega festival će zatvoriti njegova dugogodišnja prijateljica i saradnica Ann Clue, poznata po harizmi i nepredvidivim setovima.

Bezbjednosni protokol ulaska na festival

U skladu s važećim epidemiološkim mjerama u Crnoj Gori, ulaz na festival je ograničen na one posjetioce koji imaju dokaz da su primili najmanje jednu dozu vakcine protiv Kovida-19, ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, ili pozitivan nalaz PCR testa stariji od 14, a ne stariji od 180 dana (što je dokaz da je posjetilac preležao Kovid-19), ili negativan brzi antigenski test BAT, ne stariji od 48 sati. Sea Dance je obezbijedio posetiocima brze testove po povlašćenim cijenama, u iznosu od pet Eur. Testiranje se obavlja na plaži Buljarica, ispred festivalskih kapija, od 13:00 do 02:00, a testiranje se plaća na licu mjesta. Testiranje plaćaju posjetioci koji su kupili ulaznice, koji imaju pozivnice, odnosno besplatne ulaznice, kao i oni koji imaju VIP ulaznice ili VIP pozivnice, a sprovode ga medicinski radnici Doma zdravlja Podgorica.

Slobodan ulaz do 19 časova

Ulaz na najveću žurku ljeta na Jadranu slobodan je do 19 časova, nakon čega je cijena jednodnevne ulaznice 20 Eur. Ulaznice od subote važe i za nedjelju, a ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival. Više informacija može se naći ovdje.