Najbrži fanovi Sea Dance festivala u srijedu 08. avgusta od 12 časova imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice po najpovoljnijim cijenama, ali i da tom kupovinom učine humani gest.

Naime, u čast petog, jubilarnog izdanja Sea Dance festivala, kao i preseljenja na novu lokaciju plaže Buljarica u Budvi, cijena ulaznica za prvo veče festivala iznosiće simboličnih 2 eura, dok će kompletan prihod od ovih ulaznica biti preusmjeren u društveno-korisne svrhe za projekat izgradnje javnog dječijeg igrališta koji će festivalski tim realizovati u saradnji sa Opštinom Budva. Ovim projektom najmlađim stanovnicima Budve i njihovim roditeljima pružiće se novi i oplemenjeni kutak za druženje i igru.

“U čast jubilarnog izdanja Sea Dance festivala i preseljenja na predivnu lokaciju plaže Buljarica željeli smo da napravimo dvostruku društveno-korisnu pobjedu – da obezbijedimo sredstva za izgradnju prijeko potrebnog dječijeg igrališta na teritoriji Opštine Budva, ali i da sa simboličnom cijenom od samo 2 eura omogućimo svim mladim ljudima u Crnoj Gori da posjete Sea Dance festival i uvjere se zašto važi za jedan od najzabavnijih festivala na Mediteranu i najprestižnijih brendova Crne Gore”, istakao je Dušan Kovačević, osnivač EXIT i Sea Dance festivala.

Ulaznice za drugi dan i treći dan festivala pojedinačno moći će da se kupe po poklon cijeni od 12.99 eura, koja će važiti samo 24h! Količine ulaznica po ovim poklon cijenama, biće veoma ograničene i dostupne posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Po isteku zaliha ograničenih ulaznica po poklon cijeni njihova cijena biće veća.

Podsjećamo, i dalje je aktuelna akcija “4+1”, namijenjena svim onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojim prijateljima. Akcija traje do 10. avgusta. Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance, petu ulaznicu dobija na poklon! Aktuelna cijena trodnevne ulaznice za Sea Dance festival, iznosi 24.99 eura i takođe se može nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže. Više informacija na www.seadancefestival.me

Peto jubilarno izdanje Sea Dance festivala će se održati od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica u Budvi. Kraljevi festivalske dance scene i jedan od najuspješnijih DJ dua u istoriji elektronske muzike Dimitri Vegas & Like Mike stiže 31. avgusta na glavnu binu Sea Dance festivala. Isti dan, nastupiće i jedan od vodećih DJ-eva današnjice i kraljica globalne elektronske scene – Nina Kraviz. Dan kasnije, na glavnu binu Sea Dance festivala popeće se jedan od najuspješnijih svjetskih elektronskih producenata i vodeći njemački izvođač Paul Kalkbrenner. Premijerni nastup u okviru Sea Dance-a 01. septembra imaće i jedna od najbrže rastućih autora i zvijezda ovogodišnjeg EXIT festivala Alice Merton. Na festival ovog ljeta stižu i vodeći bendovi regiona Hladno pivo, Van Gogh, beogradski soulmen i pjevač Marko Louis, balkanska hip-hop “keva” Sajsi MC i trenutno vodeći hip-hop zvuk regiona koji predvode neprikosnoveni reperi sa Jadrana, splitski genijalci Krešo Bengalka i Vojko V! Njima će ovo biti prvi zvanični nastupi u Crnoj Gori, a njihove zasebne nastupe dodatno će začiniti dvojac domaćina Sea Dance festivala, Who See. No Sleep Sea Dance, omiljena festivalska bina svih ljubitelja vrhunskog zvuka, ove godine predvodiće jedna od vodećih techno zvijezda nove generacije Dax J, te glavni akteri francuske techno scene Antigone, Francois X i Shlømo, dok će za savremeni house zvuk biti zaduženi kalifornijski mag Eagles & Butterflies i ruska zvijezda u strjelovitom usponu Sofia Rodina! Uz njih stiže i cijela plejada udarnih regionalnih i domaćih imena koju čine Lag, Vakat AKA Aleksandar Grum, Forest People, Gillerz & Be Good, Ilija Đoković, Sugar Lobby, Monosaccharide, Bodzie, Popi Divine, Mr. Lekka, Branko Vuković, Buba, Vegim & Flekitza, Ana RS, TZ Project, ČX, Sabinaa i Jan De R.

Uskoro stižu i nova imena koja će nastupiti na Sea Dance festivalu.