Sve je spremno za šesto izdanje Sea Dance festivala!

Najslušanije hitove današnjice, savremene trap i hip-hop bitove i vrhunske DJ setove od 30. avgusta do 1. septembra na tirkiznu plažu Buljarica donose najveći svjetski producent 21. vijeka David Guetta, njemački vladar svjetskih top-lista Robin Schulz, francuski rock-house tandem Ofenbach, britanski hit trio Disciples, kao i techno velikani Sven Väth, Richie Hawtin, Eelke Kleijn, Helena Hauff i Recondite i drugi regionalni asovi kao što su Darko Rundek, Senidah, Who See, Surreal, Tijana T, Marko Nastić i desetine drugih.

Ovdje ćeš pronaći sve informacije koje su ti potrebne sa potpuno festivalsko iskustvo i Sea Dance festival provod!

ULAZNICE

Ostao je još vrlo ograničen broj ulaznica za Sea Dance festival, stoga požuri i nabavi na vrijeme svoje ulaznice prije nego što budu rasprodate! Sve informacije o aktuelnim cijenama i prodajnim mjestima možeš pronaći u sekciji Ulaznice.

SEA DANCE SHUTTLE PREVOZ

Na ovom linku možeš pronaći informacije o shuttle prevozu tokom trajanja festivala na relaciji Budva – Buljarica i Bar – Buljarica.

Na istom linku pronaći ćeš informacije o tome kako da stigneš do Buljarice iz drugih gradova Crne Gore, kao i sve informacije o vremenima polazaka autobusa i cijenama karata.

Apelujemo na sve posjetioce da koriste organizovan i jasno obilježen prevoz oznakom “Sea Dance prevoz”, a ne sopstveni, kako bi se izbjegle veće gužve. Upravo zato se organizator i potrudio da obezbijedi autobuske linije iz svih obližnjih gradova Crne Gore.

ZAMJENA VAUČERA

Zamjenska mjesta za trodnevne ulaznice za Sea Dance festival radiće od petka, 30. avgusta već od 16h, kako bi posjetioci festivala izbjegli čekanje u redovima za zamjenu vaučera za festivalske narukvice. Dnevne ulaznice se ne mijenjaju za narukvice.

Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za standardne i VIP ulaznice je:

petak, 30. avgust, od 16h do 03h
subota, 31. avgust, od 17h do 03h
nedjelja, 1. septembar, od 17h do 03h

E-ulaznicu je potrebno odštampati na običnom bijelom papiru A4 formata i pokazati prilikom ulaska na događaj. E-ulaznica koja nije odštampana nije validna.

Prilikom zamjene potrebno je dati na uvid lični dokument radi utvrđivanja državljanstva.

Zbog pojave preprodavaca i falsifikata, apelujemo na posjetioce da ulaznice za Sea Dance festival kupuju na zvaničnim mjestima za kupovinu ulaznica.

Festivalska narukvica se stavlja na levu ruku, važi za jednog korisnika i omogućava jedan ulazak svakog festivalskog dana u periodu od 17 do 4 sata poslije ponoći.

Festivalsku narukvicu nije dozvoljeno skidati za vreme trajanja festivala, a svaka oštećena ili na bilo koji drugi način očigledno krivotvorena ili kompromitovana festivalska narukvica postaje nevažeća, bez prava zamjene. Skidanjem festivalske narukvice sa ruke automatski prestaje njeno važenje.

Prenošenje festivalske narukvice na drugu osobu ili bilo koji oblik njenog nesavjesnog korišćenja nisu dozvoljeni i čine narukvicu nevažećom, pri čemu Organizator zadržava neograničeno pravo kontrole i sankcionisanja svakog nesavjesnog postupanja ili zloupotrebe prilikom korišćenja festivalske narukvice.

REZERVACIJA STOLOVA U VIP SEKCIJI

Za rezervaciju stola u VIP sekciji potrebno je pisati na protocol@exit-festival.com.

ULAZI

Kapije Sea Dance festivala otvaraju se svakog festivalskog dana u 10h, a zatvaraju se narednog dana u 4 sata poslije ponoći. Ulaz tokom dnevnog programa slobodan je svakog dana od 10h do 17h, a od 17h i tokom večernjeg programa moguć je samo uz festivalsku narukvicu, tj. jednodnevnu ulaznicu.

Apelujemo na posjetioce da na festival dođu ranije kako bi izbjegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obilježenim i obezbijeđenim ulazima, samo uz ulaznicu ili akreditaciju.

U toku jedne večeri možeš ući na festival samo jednom. Ukoliko izađeš, osoblje na ulazu neće biti u mogućnosti da te ponovo pusti unutra.

Prema Zakonu države Crne Gore svako je dužan da sa sobom uvijek ima neki od ličnih dokumenata, pa tako i na festivalu. Pored festivalskog obezbjeđenja ulaze kontroliše i policija kako bi se izbjeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival.

Pored festivalskog obezbeđenja ulaze kontroliše i policija, kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival.

SATNICA, PROGRAM I MAPA

Detaljnu satnicu* ovogodišnjeg Sea Dance festivala možeš pogledati na ovom linku.

Program ovogodišnjeg Sea Dance festivala možeš pogledati na ovom linku.

Mapu festivala možeš otvoriti klikom na ovaj link.

U okviru festivalskog prostora biće postavljeni bilbordi sa preciznom mapom festivala i svih bina, info pultova, hitne pomoći, itd. Flajere sa mapom festivala i satnicama možeš takođe pronaći na info pultovima i kod promotera.

*Satnica je podložna promjenama.

SEA DANCE SMJEŠTAJ

Aktuelne informacije o još uvijek dostupnim opcijama smještaja tokom Sea Dance festivala potraži klikom na ovaj link.

VREMENSKA PROGNOZA

Svi pouzdani servisi koji se bave vremenskom prognozom saglasni su u jednom – od 30. avgusta do 1. septembra posjetioce Sea Dance festivala očekuje toplo, sunčano i vedro vrijeme bez padavina, savršeno za uživanje u nastupima najvećih muzičkih zvijezda tokom festivalskih dana i noći.

TAKSI PREVOZ

Zvaničan TAXI prevoz Sea Dance festivala je OK Palma taxi, br. telefona:
+38219550
+38219577
Viber: +382 68 019 577

Taxi stajalište će biti tačno obilježeno na samoj lokaciji festivala.

*Garantovana cijena za posjetioce Sea Dance festivala u jednom smjeru za pravac Budva-Buljarica je 24 EUR i 7 EUR u jednom smjeru za pravac Petrovac-Buljarica.

IZMIJENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA

Za vrijeme Sea Dance Festivala u periodu od 30. avgusta do 1. septembra, kako bi se neometano i bezbjedno odvijao saobraćaj, molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju Privremenu saobraćajnu signalizaciju za regulisanje saobraćaja tokom održavanja festivala.

Za posjetioce iz Budve biće organizovan prevoz, gdje je planirano da se polazak iz Budve organizuje na stajalištu u ulici Trg Slobode (Tre Canne), dok bi drugi terminus bio ka skretanju za poslovni objekat “Kopaonik” koji se nalazi sa desne strane magistralnog puta Budva-Bar (Buljarica). Oficijalni prevoznik je D.O.O. “Mediteran Express” Budva i cijena karte je 3,5 EUR.

PLAĆANJE PIĆA I HRANE SEA DANCE KARTICOM

Kartica za plaćanje Sea Dance Festivala i Addiko banke je zvanično sredstvo plaćanja na Sea Dance festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Kartice su dostupne na svim top-up mjestima na festivalu, gdje će posjetioci uplaćivati iznos koji žele da imaju na kartici.

Svi korisnici Addiko E-banke i Addiko Mobile Crna Gora aplikacije mogu da se registruju i na taj način ostvare popust 5-15% na piće na Sea Dance šankovima*. Više informacija o plaćanju karticom na ovom linku.

Prilikom uzimanja kartice, potrebno je da uplatiš depozit u iznosu od 1,25 EUR, koji će ti biti vraćen prilikom refundacije novca na završetku festivala. Minimalan iznos za prvu uplatu je 5 EUR, a maksimalan 200 EUR.

Plaćanje se vrši jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač kartica koji se nalazi na svakom šanku. Prislanjanjem kartice na čitač, iznos narudžbine će automatski biti skinut.

Preostalo stanje na kartici može se provjeriti u bilo kom trenutku naslanjanjem kartice na čitač kartica na bilo kojem šanku. Prije ove akcije, treba obavezno provjeriti sa konobarem da li smijete da izvršite provjeru – ukoliko je u datom trenutku na šanku plaćanje porudžbine u toku, može se desiti da vam iznos sa kartice bude umanjen za vrijednost te porudžbine.

Ukoliko korisnik nije potrošio sav iznos sa kartice, može refundirati sredstva na bilo kojoj blagajni, uključujući i 1,25 EUR za iznos kupljene kartice. Maksimalan iznos koji možeš refundirati je 50 EUR.

Za sve posjetioce Sea Dance festivala i kampa na plaži Buljarica, Addiko banka je obezbijedila i bankomat za potrebe podizanja gotovine, koji će biti na raspolaganju posjetiocima tokom trajanja festivala.

*Ovaj popust ne važi za specijalne akcije, kao ni za plaćanje na VIP zonama festivala.

REFUNDACIJA

Moguće je povratiti nepotrošena sredstva u svakom trenutku na svim blagajnama. Na svim top-up mjestima na festivalu može se refundirati iznos do 50 EUR.

Neophodno je da se refundacija izvrši na festivalu do ponedjeljka 2. septembra u 18h, pošto naknadni povraćaj sredstava neće biti moguć!

Spisak isplatnih mjesta i radno vrijeme:

Top-up mjesta na Addiko Main Stage powered by Turistička organizacija Budve: 19-06h
Top-up mjesto na No Sleep Sea Dance: 22-07h
Na lokaciji zamjene: ponedjeljak, 2. septembar, 07-18h

SEA DANCE MOBILNA APLIKACIJA

Festivalskim fanovima sve važne informacije dostupne su i na zvaničnoj Sea Dance Festival aplikaciji!

Kompletan lineup, foto galerija, iskustva, kao i četovanje sa fanovima iz svih krajeva svijeta dostupni su ti samo na klik u iOS ili Android verziji putem ovog linka.

PRAVILA SEA DANCE FESTIVALA

U nastavku pročitaj listu stvari koje smiješ da uneseš na festival, kao i listu onih sa kojima nećeš moći proći kroz festivalske kapije.

DA – rančevi (školski ranac je maksimalna veličina)
DA – šeširi/kape
DA – upaljači
DA – mobilni telefoni i tablet uređaji
DA – naočare za sunce
DA – cigarete i elektronske cigarete
DA – mali kišobrani
DA – kabanice
DA – kapi za čišćenje kontaktnih sočiva
DA – fotoaparati i kamere (uz zvaničnu press akreditaciju)
DA – insulin (sa dijabetičarskim bukletom i ličnim dokumentima)
DA – ljekovi (uz originalni izvještaj doktora i originalno pakovanje)

NE – droga i opijati
NE – noževi i ostalo oružje
NE – flaše i konzerve
NE – instrumenti
NE – hrana i piće kupljeni izvan granica festivala
NE – šatori
NE – kućni ljubimci
NE – veliki kišobrani
NE – pokrivači
NE – štapovi za “selfie”
NE – štapovi za GoPoro kamere
NE – GoPro kamere
NE – dronovi
NE – transparenti sa govorom mržnje uperenim ka vjerskoj i rasnoj pripadnosti, seksualnoj orijentaciji i sl.
NE – dezodoransi i parfemi
NE – power bankovi i punjači

Spisak dozvoljenih i nedozvoljenih predmeta za unošenje u okvire festivalskog prostora dobronamjerna je preporuka Organizatora kako bi posjetioci doživjeli što prijatnije festivalsko iskustvo. MUP Crne Gore koji obezbjeđuje čitav festivalski prostor donosi kranju odluku o tome šta je dozvoljeno unijeti na festival.

LOST AND FOUND

Pult za izgubljene i nađene stvari nalazi se unutar festivala, na glavnom ulazu, i na njemu možete ostaviti bilo šta što ste pronašli na festivalu, a za šta vjerujete da je neko od posjetilaca možda izgubio (lični dokument, mobilni telefon, novčanik i sl.). Takođe, na pultu se možete raspitati o predmetima koje ste vi izgubili.

Nakon festivala, izgubljene stvari možete pronaći u Centru bezbjednosti Budva.

PARKING

Lokacija A: Parking površina preko puta restorana Magazini, sa desne strane magistralnog puta M-2 iz pravca Bara. Cijena: 5€

Lokacija B: Parking površine sa desne i lijeve strane novoizvedene saobraćajnice, koja se nalazi sa desne strane magistralnog puta M-2 iz pravca Budve. Cijena: 5€

Lokacija C: Parking površine pored trafostanice u neposrednoj blizini zone festivala. Cijena: 10€

PRVA POMOĆ

Na Sea Danceu sve tri noći dežuraju ekipe službe Hitne pomoći i vatrogasna služba.

U zavisnosti od jačine zvuka na koncertima postoji opasnost da dođe do oštećenja sluha i drugih zdravstvenih tegoba. U zavisnosti od vrste i jačine svjetlosnih efekata postoji opasnost da dođe do oštećenja vida i drugih zdravstvenih tegoba.

U slučaju da vam treba bilo kakva pomoć, možete se obratiti radnicima obezbjeđenja, u prepoznatljivim fluorescentnim prslucima.