Okružen plavetnilom mora i panoramom upečatljivog Bokototorskog zaliva, Tapasake u One&Only Portonovi rizortu najavljuje otvaranje svog renomiranog kluba na bazenu uz uzbudljiv program događaja u susret ljetu. Otvaranje kluba obilježiće saradnja sa najvećim crnogorskim festivalom Sea Dance koji će upravo u Tapasake u One&Only Portonovi rizortu organizovati prvu promotivnu VIP žurku, na kojoj će nastupiti svjetski poznat turski DJ Mahmut Orhan.

Kombinujući sofisticirani stil Jadranske rivijere i vrhunsku uslugu po kojoj je One&Only poznat sa fuzijskim elementima japanske kuhinje i svjetskim DJ nastupima, Tapasake predstavlja jedinstvenu destinaciju na crnogorskoj obali i ultimativno mjesto za provod na Jadranu. Stilski uređeno okruženje kluba nudi One&Only kabane, slikovitu ljuljašku iznad vode i akva bar za goste koji žele da uživaju u autentičnim koktelima dok se rashlađuju u bazenu od 40 metara. Na toplom mediteranskom suncu, uz svježinu mora, atmosfera u Tapasake-u lagano prelazi iz dana u noć uz magične zalaske, DJ setove i globalna imena iz svijeta zabave, muzike i umjetnosti.

Ovogodišnji specijalni program buiće otvoren promotivnom VIP Sea Dance žurkom na kojoj će nastupiti Mahmut Orhan, svjetski poznati turski DJ koji se proslavio 2016. godine hitom “Feel” sa 260 miliona pregleda na YouTube i Spotify, te #1 pozicijom na iTunes listama u 11 zemalja. Ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala biće održano na plaži Buljarica kod Budve od 26. do 28. avgusta, i ugostiće po prvi put u Crnoj Gori: najtraženije muzičko ime Balkana Anu Đurić Konstraktu, pobjednike Evrovizije KALUSH Orchestra, kao i jedan od najvećih regionalnih bendova posljednje decenije Dubioza Kolektiv. Ograničen kontigent prvih, najpovoljnijih ulaznica za osmo izdanje Sea Dance festivala je u prodaji do petka 17. juna, a ulaznice se mogu kupiti preko ove stranice, kao i prodajne mreže u Crnoj Gori i online.

Nastupom Mahmuta Orhana 18. juna započinje ciklus žurki pod nazivom S7VEN SINS, koji obećava vrhunsku zabavu svake subote tokom ljeta 2022. Goste očekuju nastupi nekih od najvećih imena sa svjetske scene, poput Burak Yeter-a, autora hita “Tuesday” i singla “My Life Is Going On” iz Netflix-ove serije La Casa de Papel (16. jula), Hugel-a sa svojim najnovijim hitom “Morenita” (13. avgusta), te najuticajnijeg DJ-a na dance sceni današnjice, veterana Mark Knight-a (10. septembra). Podršku pružaju i regionalne zvijezde među kojima su Sara Jo (1. jul), Zoe Kida (2. jul), Angellina (30. jul) i Nika Turković (27. avgust).

Tokom sedmice provod ne prestaje, jer će goste Pool Club-a zabavljati rezident DJ Nader Razdar, koji se pridružuje sa živahne noćne scene Dubaija – uz opuštene melodije tokom vrelih ljetnjih dana, te žustre muzičke seanse za glamurozni zlatni sat i ritual zalaska sunca za pamćenje.

Noću se Tapasake seli u restoransku interpretaciju kluba, gde goste dočekuju enterijeri oblikovani od oniksa, tamnog drveta i orijentalnih paravana geometrijskog dizajna. Kako raspoloženje i ambijent prelaze u sofisticiraniju i glamurozniju, ali jednako živahnu atmosferu uveče, tako se mijenja i meni koji objedinjuje evropsko iskustvo malih zalogaja sa japanskom prefinjenošću. Koncept Tapasake menija postavio je renomirani šef Herve Courtot, poznat po nadgledanju otvaranja restorana Nobu u Atlantisu.

Za one koji žele da sunčane dane (i noći) žele provedu sa prijateljima, omogućen je zakup privatnih prostora za grupe do šest gostiju, sa posebno osmišljenim kabanama, strateški postavljenim za osvježenje tokom cijelog dana. S pogledom na sjajni bazen i Jadransko more, svaka kabana opremljena je sopstvenim ozvučenjem, ležaljkama i TV-om, te pogodnostima poput šampanjca Louis Roderer, selekcije bezalkoholnih napitaka, kao i zalogaja sa Tapasake menija. Tapasake klub se takođe može ekskluzivno rezervisati za privatne zabave i događaje, uz posvećeni tim koji će isplanirati i sprovesti u djelo svaki element za posebnu priliku.

Više informacija će uskoro biti dostupno na tapasake.com/portonovi, Instagramu i Facebooku, a rezervacije se vrše putem telefona +382 31 691 012 ili e-maila na tapasake@oneandonlyportonovi.com.