Nakon osvojene titule Najboljeg evropskog festivala do 40.000 posjetilaca po danu, Sea Dance nastavlja da niže uspjehe i obara nove rekorde. Na više od mjesec dana od zvaničnog otvaranja festivalskih kapija na Jazu, jednoj od najljepših plaža na Jadranu, duplo više gostiju je obezbijedilo svoje mjesto na festivalu, u odnosu na isti period prošle godine! Ovogodišnji provod od četiri dana i noći na čak sedam bina, sa preko 150 izvođača u periodu od 15. do 18. jula pratiće posjetioci iz preko 50 zemalja, sa svih kontinenata, počev od Australije do Sjeverne i Južne Amerike. Prednjače gosti iz Zapadne Evrope, i to Velike Britanije, Francuske, Holandije i Belgije, a u Budvu dolazi i veliki broj gostiju iz svih zemalja regiona.

Tokom jučerašnjeg dana, u Crnoj Gori počela je prodaja dnevnih ulaznica za festival, a za manje od 24 sata, prvi kontigent ulaznica po poklon cijeni sa 50 odsto popusta u odnosu na redovnu, je rasprodat.

U duhu ovogodišnje proslave nagrade za Najbolji evropski festival, nastavlja se akcija i od danas se u prodaji može naći novi, veoma ograničen kontingent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama, sa 35% popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na Glavnoj bini festivala nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, sada iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19.99 eura.

Ostalo je još samo dva dana do isteka akcije “4+1”. Svi oni koji žele da uz kupljene četri ulaznice za sva četiri dana Sea Dance festivala ili cijelu Exit Avanturu, peti komplet ulaznica dobiju na poklon, treba da požure, jer se akcija “4+1” bliži rasprodaji!

Četvorodnevne ulaznice za Sea Dance festival po promo cijeni, sa 60 odsto uštede u odnosu na finalnu cijenu, mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala. Za nezaboravni ljetnji doživljaj u prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne po cijeni od svega 26,50 eura za sedam dana morske ekstravagance!

Ovogodišnji Sea Dance festival okupiće plejadu svjetskih muzičkih imena. Pored ekskluzivnog koncerta britanskih zvijezda The Prodigy, na kome će publika moći da čuje neke od hitova koji su ih proslavili u karijeri dugoj dvije i po decenije, kao i singlove sa novog albuma “The Day is my Enemy”, na glavnoj festivalskoj bini pojaviće se i britanski superstarovi Rudimental DJ set, muzička diva i nekadašnja članica sastava Moloko, Roisin Murphy, kao i Sigma, Wilikinson, holandski tro Noisia, najpopularniji balkanski bend Dubioza Kolektiv, Brookes Brothers, Black Sun Empire, Fred V & Grafix, Calyx & TeeBee, GotSome, Maduk. Publiku na Dance Paradise bini svojim setovima zabavljaće predstavnici dva renomirana muzička kolektiva The Sound You Need: Bondax, Flight Facilities, FKJ live, Gramatik, Odesza, Star Slinger, TCTS, Crew Love: Soul Clap, Pillow Talk live i Nick Monaco, kao i James Zabiela, Kim Ann Foxman, Doorly. Nova imena headlinera festivala kao i svih ostalih izvodjača biće objavljena u narednim danima.