Kartica za plaćanje Sea Dance-a i Addiko banke je zvanično sredstvo plaćanja na Sea Dance festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Kartice su dostupne na svim top-up mjestima na festivalu, gdje će posjetioci uplaćivati iznos koji žele da imaju na kartici.

Prilikom uzimanja kartice, potrebno je uplatiti depozit u iznosu od 1,25 EUR, koji će ti biti vraćen prilikom refundacije novca na završetku festivala. Minimalan iznos za prvu uplatu je 5 EUR, a maksimalan 200 EUR.

Plaćanje se vrši jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač kartica koji se nalazi na svakom šanku. Prislanjanjem kartice na čitač, iznos narudžbine će automatski biti skinut.

Preostalo stanje na kartici može se provjeriti u bilo kom trenutku naslanjanjem kartice na čitač kartica na bilo kojem šanku. Prije ove akcije, treba obavezno provjeriti sa konobarem da li smijete da izvršite provjeru – ukoliko je u datom trenutku na šanku plaćanje porudžbine u toku, može se desiti da vam iznos sa kartice bude umanjen za vrijednost te porudžbine.

Ukoliko korisnik nije potrošio sav iznos sa kartice, može refundirati sredstva na bilo kojoj blagajni, uključujući i 1 EUR za iznos kupljene kartice. Maksimalan iznos koji možeš refundirati je 50 EURA.

Za sve posjetioce Sea Dance festivala i kampa na plaži Buljarica, Addiko banka je obezbijedila i bankomat za potrebe podizanja gotovine, koji će biti na raspolaganju posjetiocima tokom trajanja festivala.

Svoje nastupe na petom jubilarnom izdanju Sea Dance festivala koji će biti održan od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra plaži Buljarica u Budvi potvrdili su Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nile Rodgers & Chic, Nina Kraviz, Alice Merton, Dax J, Lost Frequencies, Burak Yeter, Antigone, Francois X, Shlømo, Eagles & Butterflies, Filatov&Karas, Sofia Rodina, Marko Nastić, PTU Live, Bajaga i instruktori, Hladno pivo, Van Gogh, Rambo Amadeus, Marko Louis, Sajsi MC , Krešo Bengalka, Vojko V, Who See, Bassivity Showcase, Lag, Vakat AKA Aleksandar Grum, Forest People, Gilerz & Be Good, Ilija DJoković, Sugar Lobby, Monosaccharide, Bodzie, Popi Divine, Mr. Lekka, Branko Vuković, Buba, Vegim & Flekitza, Ana RS, TZ Project, ČX, Sabinaa, Jan De R i mnogi drugi.