Ograničen kontigent prvih, najpovoljnijih ulaznica za osmo izdanje dobitnika priznanja za Najbolji evropski festival na Evropskim festivalskim nagradama je pušten u prodaju, ranije nego ikada. Ulaznice sa Seas Dance Festival po poklon cijeni od 24,99 Eur, s čak 60% popusta, biće u prodaji samo do petka 17. juna ili do isteka zaliha.

Jedan od rijetkih evropskih festivala koji se, zajedno sa EXITom, održao prošle godine i okupio preko 20.000 posjetilaca tokom tri magična festivalska dana, priprema spektakularno ovogodišnje izdanje koje će se održati na plaži Buljarica kod Budve od 26. do 28. avgusta.

Prošle sedmice objavljeni su prvi headlineri velikog finala ljetnje sezone: po prvi put u Crnoj Gori nastupiće najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobjednici Evrovizije KALUSH Orchestra, kao i jedan od najvećih regionalnih bend posljednje decenije Dubioza Kolektiv, a sljedeće sedmice biće objavljeno još izvođača od kojih će neki takođe po prvi put nastupiti u Crnoj Gori.

Količina prvog kontigenta ulaznica je veoma ograničena i biće u prodaji samo do petka 17. juna ili do isteka zaliha. Ulaznice su dostupne su preko ove stranice, kao i prodajne mreže u Crnoj Gori i online.