Juče u podne je počela globalna prodaja ulaznica za Exit Avanturu koju zajedno čine Exit i Sea Dance festivali, dok je za svega sat i po vremena širom planete putem online prodaje kupljeno prvih 10.000 ulaznica! Najpovoljnije ulaznice za ovogodišnje treće izdanje Sea Dance festivala, po cijeni od 19.99 eura, koje su takođe juče u podne bile dostupne samo fanovima iz Crne Gore, rasprodate su u toku dana. Trenutno se u prodaji nalazi ograničen broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 24.99 eura, sa 70% popusta u odnosu na finalnu cijenu!

Više hiljada inostranih posjetilaca već je potvrdilo svoj dolazak na predivnu plažu Jaz, zvanično najbolju plažu Evrope. Među festivalskim fanovima koji planiraju da posjete kako Crnu Goru tako i Novi Sad, prednjače posjetioci iz Velike Britanije, Holandije, Francuske, Belgije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, a zabilježne su prve prodate ulaznice u Australiji, Argentini ali i Južnoj Africi.

Nakon spektakularnog koncerta jednog od najboljih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, koji je na glavnoj festivalskoj bini okupio preko 35.000 fanova iz 40 zemalja svijeta, kao i nezaboravnih nastupa muzičkih zvijezda: Roisin Murphy, Rudimental DJ set, Wilkinson, Sigma, James Zabiela, Gramatik i mnogi drugi, Sea Dance je postavio nove standarde i podigao ljestvicu za naredne godine i nove uspjehe.

Sudeći po interesovanju koje vlada za treći Sea Dance, uz jučerašnji snažan start prodaje ulaznica, sasvim je sigurno da će naredno izdanje festivala, koje će se održati od od 14. do 16. jula, uspjeti da obori nove rekorde.

Prvi potvrđeni izvođači Exit Avanture biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neka od najaktuelnijih imena svjetske muzičke scene u kombinaciji sa provjerenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova. Više informacija na www.seadancefestival.me.