U prvih sat vremena prodato je više od 1.000 ulaznica za ovogodišnji Sea Dance festival, koji će biti održan od 18. do 20. avgusta! Ogromnom interesovanju za vrhunac ljetnje sezone na budvanskoj plaži Buljarica prethodila je objava prvih izvođača, koje predvode vodeća imena svijetske elektronske muzičke scene – melodic techno duo ARTBAT, koji je prošle godine zatvorio Exitovu mts Dance Arenu, i trenutno najveća psytechno zvijezda Indira Paganotto, a svoje mjesto na devetom izdanju festivala već su osigurali posjetioci iz preko 30 zemalja svijeta! Prva, najpovoljnija poklon cijena ulaznica iznosi 24.99 EUR i trajaće do 8. marta, ili ranije, do isteka zaliha. 

Pored headlinera – vodećeg svijetskog elektronskog dvojca ARTBAT i harizmatične Indire Paganotto, koja je energijom i psytechno zvukom oduševila publiku širom svijeta – na Sea Dance festival stižu i vječni rock majstori Van Gogh, dok će trap beatove diktirati neprikosnovena Senidah i Crni Cerak & Lacku. Festival će i ove godine podržati lokalnu elektronsku scenu, čijim izvođačima će biti posvećena posebna bina, a među do sada objavljenim imenima su Buba, Budo Šuković, Burkakke, CHBX, Eve Jo, IKS OKS, Lerr, Marko Pajković, Marko T, Moody Kid, Mr Mips, Necke, Novak, Pelzensers, Raven Tk, Shandu, Stanco, Starac, Stevan Mandić, Straks, Trippu i Vlado Božović.

Interesovanju koje je izazvala prva grupa izvođača svjedoče brzina i broj prodatih ulaznica, a ovo je tek početak putovanja ka vrhuncu ljetnje sezone na Sea Dance festivalu, jer se zvjezdanom lineupu uskoro pridružuje još mnogo novih imena! Ulaznice su dostupne po poklon cijeni od 24.99 EUR i uz uštedu od 50%, a mogu se kupiti ovdje, kao i na gigstix.me.