Sea Dance festival je objavio kompletan program za ovogodišnje, sedmo izdanje, koje će biti održano za nešto manje od dvije nedelje i trajaće četiri dana, od 26. do 29. avgusta! Velikim svjetskim i regionalnim zvijezdama poput Borisa Brejche, Maceo Plexa, Tale of Us, Meduze, Satorija, Bajage i Instruktora, Senide, Vojka V, Who See, Foxa i Surreala, Sajsi MC i z++, pridružuje se postava Play Radio Stage powered by Guarana, u kojoj su čak 23 DJ-a iz Crne Gore, čime festival daje podršku lokalnim izvođačima! Na predivnoj budvanskoj plaži Buljarica ove godine će biti smještena i omiljena nečujna bina Tuborg Open Silent Dance Stage.

Na Play Radio Stage powered by Guarana stižu u najvećem broju lokalni, crnogorski DJ-evi. Tu su Baćko, Bodzie, Buba b2b Lerr, Divolly & Markward, GileRz, Just Ćoske, Kingja, John-K, Lazar (radio Zunzar), Luka Tarle, Marko Milanović, Millok, Mirko & Meex, Mr Lekka, Nessuno, Nigel, Oak Brothers, Prodžekt Sataraš, Rudhaman, Shar, Stanco b2b CHBX, Toxido, Vandal Steve, Vlado Milanović.

Na Tuborg Open Silent Disco Stage, bini koja nikada ne izlazi iz mode, muziku će puštati DJ Dirty, DJ Milan Kovačević, DJ Babylon fish i DJ One for All.

Na otvaranju Sea Dance festivala, u četvrtak 26. avgusta, na VISA Dance Paradise powered by Budva Tourism Organisation of Budva Municipality nastupiće Meduza, Satori, Bajaga i instruktori, Rudhaman, Rayo, a pridružuje im se bend Parampaščad, atrenativni spuški rock sastav koji je nedavno izbacio novi album „Na putu ka suncu“, a Buljaricom će odzvanjati jedna od omiljenih pjesama „Komadi“. Drugog dana festivala, u petak 27. avgusta, stižu Maceo Plex, Senidah, Vojko V, Tijana T, Muha i lokalci Raven TK u b2b setu sa Proximusom, kao i Radio Katakomba, dok su za treći dan, subotu 28. avgust najavljeni Tale Of Us, Fox & Surreal, Klinac, Ognjen i domaćini Audiostorm, P.S. i O.G. feat Distortion. Posljednjeg festivalskog dana, u nedelju 29. avgusta, posjetioci će imati priliku da čuju Borisa Brejchu, Ann Clue, Sajsi MC, Who See, z++ i 84Bit.

Bezbjednosni protokol ulaska na festival

Jedan od ključnih uslova za održavanje festivala je pridržavanje bezbjednosnih protokola za organizaciju masovnih događaja, koje je EXIT festival primijenio u Novom Sadu, ali prilagođenih uslovima u Crnoj Gori. Na festival će moći da uđu posjetioci koji ispunjavaju jedan od četiri uslova iz Nacionalne COVID potvrde: dokaz da je osoba u cjelosti vakcinisana ili da je dobila makar prvu dozu vakcine, ili negativan PRC test ne stariji od 72 sata, ili pozitivan nalaz PCR testa stariji od 14, a ne stariji od 180 dana (što je dokaz da je posetilac preležao Kovid-19), ili negativan brzi antigenski test BAT, ne stariji od 48 sati.

Promo cijene ulaznica do ponoći!

Ulaznice se po promo cenama mogu nabaviti još samo danas do ponoći! Cijena festivalskih ulaznica je 29,99 Eur, što je ušteda od 40 odsto u odnosu na finalnu cijenu. Jednodnevne ulaznice posetioci mogu kupiti danas po promo cijeni od 14,99 Eur za četvrtak, petak i subotu, odnosno 17,99 Eur za nedjelju, takođe uz 40 odsto popusta.

Sve ulaznice se mogu kupiti posredstvom Gigs Tix prodajne mreže. Više informacija može se naći ovdje. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival.

Ujedinjeni festivali Crne Gore pokrenuli kampanju za vakcinaciju mladih

Ujedinjeni festivali Crne Gore, koje predvode Sea Dance, Lake Fest, Bedem Fest i Podgorica Film Fest, pokrenuli su nacionalnu kampanju za vakcinaciju, čiji su fokus mladi, dio populacije koji je u prethodnih 15 mjeseci mnogo toga pretrpio. Fizička i mentalna izolacija kojoj su oni izloženi problem je s kojim kompletno naše društvo mora odmah da počne da se suočava! Ova kampanja započinje dosad najžešću borbu za kraj pandemije i povratak normalnom životu, korišćenjem jedinog oružja koje čovječanstvo ima – vakcine. Sama kampanja naziva je „Neću više“, i usmjerena je prema svima kojima nedostaju koncerti, festivali, ali i normalan život.

Kampanja za vakcinaciju mladih: Neću više!