Jedan od najznačajnijih medija i izdavača iz britanske muzičke industrije, čuveni UKF iz Londona, koji je programski podržao ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala, objavio je promotivni video u kome je sa milionima svojih fanova širom planete, podijelio utiske zabilježene ovog ljeta na Jazu.

U videu se može vidjeti sjajna atmosfera koja je vladala na nastupima muzičkih zvijezda kao što su The Prodigy, Rudimental DJ set, Noisia, Wilkinson i drugi.

Saradnja Sea Dance sa UKF-om nastala je u sklopu strateškog partnerstva koje je budvanski festival sklopio sa renomiranom londonskom kompanijom AEI media, jednom od najmoćnijih i najuticajnijih novih medijskih grupacija u svijetu muzičke industrije.

Više od 12 miliona Youtube pretplatnika, oko 2 miliona Facebook korisnika, preko 350 hiljada Twitter fanova, pola miliona Soundcloud pretplatnika, preko 50 koncertnih i festivalskih evenata sa više od pola miliona posjetilaca, 3 miliona prodath muzičkih izdanja, oko 2 miiona iTunes preuzimanja, više od 40 miliona Spotify streemova, dovoljno govore o jačini i snazi ovog medijskog giganta, i sjajnim uspjesima koje je AEI Media dostigla u posljednjih nekoliko godina.

Jedan od najvažnijih ciljeva saradnje festivalskog tima sa partnerima iz Velike Britanije je promocija festivala na Jazu u internacionalnim okvirima, strateško pozicioniranje Crne Gore kao najbolje čuvane tajne Evrope, i nezaobilazne turističke destinacije, kao i obezbjeđivanje kontinuiteta rasta turizma i njegove održivosti sa direktnim i dugoročnim ekonomskim benefitima.

Prvi rezultati saradnje pokazali su sjajne rezultate na ovogodišnjem drugom izdanju Sea Dance festivala, tokom kog je zabilježen porast inostranih posjetilaca od 70 odsto i to uglavnom iz zemalja Zapadne Evrope.

Kreiranjem web i FB stranica posebno namijenjenih promociji Sea Dance-a, sa sadržajima koji svakodnevno dosegnu preko pola miliona ljubitelja festivala širom svijeta, kao i kroz tekstove o najinteresantnijim stvarima po kojima je Crna Gora prepoznatljiva, kako doći, zabaviti se, šta vidjeti tokom ljeta i održavanja Sea Dance festivala, AEI medija je uveliko započela opsežnu kam-panju promocije festivala, za koji već sada vlada izuzetno veliko interesovanje brojnih fanova kako iz Velike Britanije tako iz cijele Zapadne Evrope i šire.

Od petka u Crnoj Gori ulaznice za najbrže po cijeni od 19.99 eura!

U petak, 4. decembra tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od svega 19,99€! Ovo je cijena sa čak 75% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš). Najpovoljnije ulaznice se svake godine rasprodaju za samo nekoliko sati!

Komplet ulaznica za Sea Dance i Exit ili cijelu Exit Avanturu koja sadrži oba festivala i košta 58€, mogu se kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Štampe” i “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance dostupan je na zvaničnom sajtu festivala www.seadancefestival.me.