Jedna od najznačajnijih muzičkih ikona današnjice Skrillex, nastupiće 14. jula na plaži Jaz, na spektakularnom otvaranju Sea Dance festivala! Sa ukupno osam osvojenih Gremi nagrada, Skrillex trenutno drži rekord među izvođačima elektronske muzike i jedan je od pet najplaćenijih elektronskih muzičara na Forbsovoj listi. Skrillex nadilazi elektronsku muziku i kao zvanično jedan od deset najuticajnijih muzičara današnjice na “Billboard Social 50” listi se nalazi sa preko četiri milijarde YouTube pregleda, 20 miliona Fejsbuk fanova, pet miliona na Tviteru i četiri miliona pratilaca na Instagramu, ispred muzičkih zvijezda kao što su Madonna, Calvin Harris i drugi.

Ovaj višestruko nagrađivani američki producent 2014. održao je jedan od najposjećenijih i najenergičnijih nastupa u istoriji glavne bine Exita. Oduševljen festivalom i atmosferom na tvrđavi, odlučio je da ostane i zatvori Dance Arenu, zbog čega je propustio let, te se odlučio da bukira privatni avion par dana kasnije i ostane u Novom Sadu do kraja EXIT festivala! Upravo su sjajni utisci sa Petrovaradinske tvrđave, kao i predivan ambijent plaže Jaz, bili više nego dovoljan razlog da Skrillex izmijeni plan turneje zbog dolaska u Budvu, kako ne bi propustio nastup na Sea Dance festivalu!

Skrillex, čije je puno ime Sonny John Moore, muzičku karijeru je počeo kao pjevač i gitarista kultne američke grupe From First To Last, sa kojima je čak išao i na Warped turneje u periodu od 2004. do 2007. Ubrzo potom kreće u samostalne vode kao izrazito talentovan producent i za veoma kratko vrijeme je postigao planetarnu popularnost zahvaljujući singlovima “Scary Monsters and Nice Sprites” i “Bangarang”, te kroz različite muzičke projekte sa brojnim velikanima elektronske muzičke scene. Tokom protekle godine, zajedno sa drugim hitmejkerom Diplom, izdao je album pod nazivom Jack Ü, što mu je na nedavnoj dodjeli Gremi nagrada, donijelo nove dvije zlatne gramofonske statuete i to za najbolju dens numeru “Where Are You Now” urađenu u saradnji Justinom Biberom, kao i za najbolji dens album “Skrillex and Diplo present Jack Ü”. Skrillex kroz svoje, uvijek vrhunski isproducirane nastupe, pokreće razmjenu moćne, nezaustavljive energije za koju sâm često kaže da je publika ono što čini njegove nastupe zaista spektakularnim.

Ulaznice

U prodaji se nalazi veoma limitirana količina trodnevnih ulaznica po cijeni od 24.99 eura. Ovo je cijena sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš). Po isteku zaliha, cijena ulaznice će poskupiti. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Štampe” i “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore. Više informacija kao i spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance pogledajte na zvaničnom sajtu festivala www.seadancefestival.me.