Treće izdanje Sea Dance festivala ugostiće vodeće izvođače svjetske house, drum’n’bass i dubstep muzičke scene. Svoje nastupe na Jazu idućeg ljeta potvrdili su popularni hitmejkeri Lost Frequencies, Zomboy i Andy C! Tvorac dva najveća ljetnja hita “Are You With Me” i “Reality”, koji su pokorili gotovo sve svjetske top liste, belgijski DJ i producent Lost Frequencies otvoriće ovogodišnji Sea Dance festival uz specijalni “sunset” nastup 14. jula na Dance Paradise bini. U pitanju su hitovi koji zajedno bilježe preko 200 miliona YouTube pregleda, i nalaze se među deset najslušanijih protekle godine prema podacima sa servisa Shazam, Spotify itd., gdje se belgijski producent Felix De Laet, kako mu je puno ime, našao u društvu hitmejkera kao što su Wiz Khalifa, Ellie Goulding, Kygo ili Feder! Uz šum talasa na Jazu, obavezni zalazak sunca i prve večernje boje Jadrana, festivalski fanovi uživaće u plesnom nastupu za pamćenje u jedinstvenoj festivalskoj avanturi.

Po mnogima jedini pravi nasljednik Skrillexa, vodeći svjetski dubstep DJ i producent Zomboy stiže 16. jula na glavnu binu Sea Dance festivala i donosi novi talas plesnih bass ritmova za euforičnu festivalsku završnicu! Nakon sjajnog albuma “Resurected” kojim je očarao milione fanova i svjetsku muzičku kritiku, ovaj 25-godišnji miks virtuoz iz Engleske obišao je neke od najvećih muzičkih festi-vala širom svijeta. Konstantno razvijajući jedinstven zvuk, Zomboy je imao priliku da sarađuje na remiksima velikih zvijezda među kojima su DJ Fresh i Flux Pavilion, i naravno Skrillex!

Publiku na Jazu premijernim nastupom 15. jula na glavnoj bini festivala, obradovaće i veliki Andy C, ili kako ga najčešće zovu, otac drum and bass pokreta, koji će se publici predstaviti 15. jula. Već šestu godinu uzastopno, upravo Andy C je redovno biran od strane publike za najboljeg svjetskog drum’n’bass DJ-a, a dobitnik je i nagrade za najboljeg drum’n’bass DJ-a svih vremena! Njegova muzika inspirisala je i uticala na neke od najistaknutnijih predstavnika žanra kao što su LTJ Bukem, Goldie, Chase & Status, Sub Focus i Wilkinson, dok su mnogi od njih izdali svoje albume i singlove za vodeću drum and bass etiketu, RAM Records, čiji je osnivač upravo Andy C.

Velika novogodišnja akcija!

U toku velike novogodišnje akcije, ulaznice za Sea Dance dostupne su po promo cijeni od 24.99 eura. Ovo je cijena sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš). Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Štampe” i “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore. Više informacija o novogodišnjoj ponudi kao i spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance pogledajte na zvaničnom sajtu festivala www.seadancefestival.me.