Dijeli nas samo jedan dan do početka jubilarnog Sea Dance festivala, koji će na novoj lokaciji, plaži Buljarica u Budvi, od 30. avgusta do 1. septembra, okupiti neke od najvećih svjetskih i regionalnih zvijezda koje su svojim stvaralaštvom kreirale trendove muzičke industrije i hitmejkere čije nagrađivane numere su postale himne generacija i zajedno broje milijarde YouTube pregleda! Sudeći po meteorološkim prognozama, na festivalu nas očekuje toplo i sunčano vrijeme, tako da je odličan provod za završnicu ljeta osiguran!

Program prve večeri, 30. avgusta, na glavnoj bini Addiko Main Stage Powered by Turistička organizacija Budva počinje u 20 sati, a na novoj festivalskoj lokaciji nastupiće beogradski kantautor Marko Louis, kao i jedan od najvećih rok bendova u regionu Van Gogh. Glavna zvijezda večeri, jedan od najvećih producenata svih vremena Nile Rodgers i njegov bend Chic izaći će na binu u 23h i razgaliti publiku uz najveće svjetske hitove poput “Le Freak”, “Get Lucky”, “I Want Your Love”, “We Are Family”, “Let’s Dance”… Tu se žurka spektakularnog otvaranja festivala ne završava. Nakon ponoći stiže belgijska superzvijezda Lost Frequencies sa planetarnim hitovima “Crazy”, “Beautiful life”, “Reality”, “Are You With Me”, a odmah za njim kormilo će preuzeti vlasnik mega-hita “Tuesday”, turska DJ zvijezda Burak Yeter. Nastup koji će se pamtiti pripremio je i splitski hip-hoper Vojko V koji će zarolati rime oko 4 sata ujutro, a publika će prve zrake sunca dočekati uz još jednog hip-hop genijalca Kreša Bengalku i kotorski tandem, domaćine festivala Who See. Iste večeri na No Sleep bini nastupiće glavni akteri francuske techno scene – sjajni Shlømo napraviće show pored talasa u 2 sata, žurku će nastaviti Antigone, dok će Francois X u velikom maniru staviti tačku na prvu festivalsku noć. Pojedinačna ulaznica za prvi festivalski dan dostupna je po cijeni od 17.99 eura samo do kraja dana.

Čast da otvore drugu festivalsku noć pripala je DJ Vitu Mendezu kao i sjajnom bendu Stereo Banana. Oko 20:30 očekuje nas nastup jedne od najzapaženijih reperki na Balkanu Sajsi MC, a nakon nje na glavnu binu Addiko Main Stage Powered by Turistička organizacija Budva istrčaće vodeća postava prve balkanske hip-hop izdavačke kuće Bassivity i to VIP, Coby, Arafat, Surreal, Fox, Kukus Klan, Arafat, Mili i Sara Jo. Koncert za pamćenje održaće regionalni superteškaški Hladno pivo koji će zauzeti binu oko 22:30. Fešta će se nastaviti uz kraljeve festivalske plesne scene, DJ dua Dimitri Vegasa & Like Mike-a. Prvi miksovi čuvenih Holanđana zavrtjeće se u ponoć, a jedinstveni set ovog dvojca pratiće hitovi poput “Complicated”, “The Hum”, “Tremor”, “When I Grow Up”. Program će se nastaviti uz nastup još jednog moćnog DJ tandema Filatov & Karas hit numerama poput “Don’t Be So Shy” i “Time Won’t Wait”. Pečat na kraj večeri ostaviće beogradske DJ zvijezde Divolly & Markward koji će se družiti sa publikom nakon 3 sata.

No Sleep Sea Dance bina druge večeri ugostiće pjeladu sjajnih izvođača. Zvijezda večeri Nina Kraviz dočekaće prve zrake sunca na plaži. Prije nje za savremeni house zvuk biće zaduženi kalifornijski mag Eagles & Butterflies i ruska zvijezda Sofia Rodina, dok će atmosferu moskovskog underground donijeti duo PTU live. Cijena ulaznice za drugi dan Sea Dance-a je 17.99 eura i to do kraja dana.

Program trećeg dana festivala, u subotu 01. septembra, otvoriće podgorički DJ Lado Raičković, koji će napraviti uvertiru pred nastup svjetskog mega-cara Rambo Amadeusa! Već oko 22 sata sjajan ritam održaće Bajaga i Instruktori koji će u horu sa fanovima zapjevati neke od najvećih hitova, ali i numere sa aktuelnog albuma “U sali lom”. Nakon toga, oko 23:40 plaža Buljarica biće spremna da poželi doborodošlicu zvijezdi nove generacije Alice Merton koja će besprekornim glasom i trenutno najvećim hitom “No Roots” biser Jadrana učiniti centrom svijeta.  Za fenomenalnu završnicu jubilarnog Sea Dance-a biće zadužen apsolutni lider današnje svjetske elektronske scene Paul Kalkbrenner. Tvorac elektronskih klasika, među kojima je multiplatinasti “Sky & Sand”, započeće muzičko putovanje u večeri između subote i nedjelje. Nakon njega, veče na glavnoj bini festivala zaokružiće legenda klabinga sa ovih prostora Marko Nastić. Techno zvijezda nove generacije Dax J ima čast da bombastičnim setom zatvori ovogodišnji festival na No Sleep bini i uz prve zrake sunca pozdravi publiku do narednog druženja na najboljem festivalu na moru. Kao i za prethodne dane, jednodnevna ulaznica za treći festivalski dan može se naći po cijeni od 17.99 eura samo do kraja radnog dana.

Od 30. avgusta, kada i počinje festival, ulaznice će biti dostupne po punoj cijeni. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix.me, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.

Kompletnu satnicu, raspored nastupa svih izvođača ovogodišnjeg Sea Dance-a i sve in-formacije o festivalu možete naći ovdje.

Lijepo vrijeme na festivalu

Svi portali koji se bave meteorološkom prognozom saglasni su u jednom – od 30. avgusta do 1. septembra posjetioce Sea Dance festivala očekuje toplo i sunčano vrijeme bez padavina, savršeno za uživanje u nastupima najvećih muzičkih zvijezda tokom festivalskih dana i noći!

Kartica za plaćanje Sea Dance festivala i Addiko banke je zvanično sredstvo plaćanja na Sea Dance festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Sve dodatne informacije o plaćanju karticom, kao i o pravilima festivala, dostupne su na zvaničnom sajtu festivala ovdje.

Zamjena vaučera

Zamjenska mjesta za trodnevne ulaznice za Sea Dance festival radiće od četvrtka, 30. avgusta već od 16h, kako bi posjetioci festivala izbjegli čekanje u redovima za zamjenu vaučera za festivalske narukvice. Dnevne ulaznice se ne mijenjaju za narukvice.

Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za ulaznice je:

četvrtak 30. avgust, od 16h do 03h
petak, 31. avgust, od 17h do 03h
subota 1. septembar, od 17h do 03h

Radno vrijeme zamjenskih mjestavaučera za VIP ulaznice je:

četvrtak 30. avgust, od 20h do 03h
petak, 31. avgust, od 20h do 03h
subota 1. septembar, od 20h do 03h

Zbog pojave preprodavaca i falsifikata, apelujemo na posjetioce da ulaznice za Sea Dance festival kupuju na zvaničnim mjestima za kupovinu ulaznica.

Festivalske kapije u četvrtak 30. avgusta se otvaraju u 19 časova.

Ulaznice po promo cijeni samo do kraja dana!

Kompleti ulaznica za tri dana festivala po cijeni od 29.99 eura, kao i jednodnevne ulaznice po cijeni od 17.99 eura pojedinačno mogu se kupiti samo do kraja dana. Na festivalu ulaznice će biti dostupne po punoj cijeni.

Pored redovnih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamjenu narukvica, zasebnog ulaza na festival kao i pristupa VIP terasi. Cijena jednodnevne VIP ulaznice za prvi dan iznosi 40 eura, a drugi i treći dan pojedinačno 60 eura. VIP Gold paket ulaznica za sva tri dana iznosi 100 eura. Ulaznice se mogu kupiti i na Trgu u Starom gradu u Budvi, na info pultu festivala, gdje će svi zainteresovani moći da dobiju informacije o festivalu, kupe ulaznice ali i dobro se zabave kroz nagradne igre.

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, Sea Dance je obezbijedio organizovani autobuski prevoz iz gotovo svih crnogorskih gradova ka plaži Buljarica u vrijeme trajanja festivala, koji će se odvijati svakodnevno od 30. avgusta do 02. septembra. Više informacija o programu festivala, prevozima, smještaju mogu se pronaći na zvaničnom sajtu.