Balkanska trap kraljica Senidah nastupiće na otvaranju šestog Sea Dance festivala, koji će biti održan od petka, 30. avgusta, do nedjelje 1. septembra na tirkiznom beskraju budvanske plaže Buljarica. U susret najboljem provodu na moru uz najveće muzičke zvijezde današnjice, Sea Dance i vlasnica hita “Mišići” postavili su primamljiv izazov pratiocima na Instagramu koji ih motiviše na zdrave stilove života, a može ih odvesti pravo na spektakularno finale ljetnje sezone i do vrijednih nagrada!

Sve što treba da urade fanovi Sea Dance festivala i vlasnice jedinstvenog hip-hop vokala Senide jeste da snime video u kom vježbaju uz istoimeni hit moćne reperke, okače ga na svoj Instagram Story, taguju Sea Dance (@seadancefestival) i Senidu (@senida_h) i automatski ulaze u trku za vrijedne nagrade koje uključuju ulaznice za prvi festivalski dan i druženje sa Senidom! Aktivacija traje do 31. jula, kada će biti odabrani najkreativniji klipovi i najbolji mišići.

U karijeri dugoj deset godina, Senida Hajdarović postala je prepoznatljiva po svojoj autentičnoj pojavi i muzičkom izrazu koji predstavlja spoj različitih žanrova kao što su R&B, hip-hop i trep. Pored “Mišića”, Slovenka crnogorskog porijekla nanizala je brojne hitove koji su je svrstali u red najtraženijih izvođača na ovim prostorima. Pravi bum na regionalnoj muzičkoj sceni izazvala je mega hitom “Slađana”, sa gotovo 40 miliona YouTube pregleda, što ovu pjesmu izdvaja u red najpopularnijih na Balkanu! Uspjeh su sa još nekoliko desetina miliona pregleda ispratili i noviji singlovi kao što su “Belo”, “Bez Tebe”, “Crno srce” i “Četiri strane sveta”. Nakon što je njima raspametila nikad brojniju publiku na Addiko Fusion bini ovogodišnjeg EXIT festivala, nošena ovacijama sa Petrovaradinske tvrđave Senidah stiže u Buljaricu da digne na noge muzičke ljubitelje iz preko 30 zemalja svijeta!

Pored Senide, na Sea Dance festivalu, od 30. avgusta do 1. septembra, nastupiće i najuspešniji muzički producent 21. vijeka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svijetu David Guetta, najpoznatiji njemački producent i DJ Robin Schulz, britanski hit trio Disciples, vodeća imena svjetske tehno scene Sven Väth, Richie Hawtin, Helena Hauff, i Eelke Kleijn i francuska klupska senzacija Ofenbach. U ovogodišnji program upisala se i cijela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača kao što su Darko Rundek, Surreal, Fox, Kuku$, Hazze i Bekfleš, DJ velikani Tijana T i Marko Nastić i brojne druge zvijezde.