Planiranje finala ljetnje sezone uveliko su olakšali Visa i Sea Dance festival. Samo ovog vikenda, 21. i 22. avgusta, korišćenjem Visa kartica za online kupovinu jednodnevnih i četvorodnevnih festivalskih ulaznica ostvaruje se popust od 10 odsto! Smješten na predivnoj plaži Buljarica pored Budve, Sea Dance će biti održan od 26. do 29. avgusta, sa internacionalnim i regionalnim lineupom koji ga čini najjačim festivalom na Jadranskoj obali ovog ljeta.

Sedmo izdanje festivala koji je dobitnik nagrade za Najbolji evropski festival obilježiće nastupi velikih muzičkih zvijezda, kao što su Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Meduza, Satori, Topic, Senidah, Bajaga i Instruktori, Vojko V, Who See, Sajsi MC, Tijana T i mnogi drugi. Svi oni su dio programa glavne bine Visa DANCE PARADISE powered by Budva Tourism Organisation of Budva Municipality, koja je smještena na pješčanoj plaži na svega metar od mora. Interesovanje koje vlada za dolazak u Crnu Goru i posjetu Sea Dance-u, već sada premašuje sva očekivanja, uz prodaju ulaznica u više od 35 zemalja sveta.

Aktuelne cijene jednodnevnih i četvorodnevnih festivalskih ulaznica važe do petka, 20. avgusta, nakon čega će biti veće. Zahvaljujući zajedničkoj akciji kompanije Visa i Sea Dance festivala, svim kupcima koji ovog vikenda pri online kupovini koriste Visa karticu, nove cijene će biti umanjene za 10 odsto. Sve ulaznice se mogu kupiti na zvaničnom sajtu prodajne mreže Gigs Tix.