Jedna od najprepoznatljivijih svjetskih muzičkih zvijezda Sean Paul u subotu, 15. jula napraviće završnu žurku ovogodišnjeg, četvrtog po redu Sea Dance festivala! Popularni Jamajčanin, dobitnik dvije Gremi i čak četiri MOBO nagrade, iza sebe ima preko 30 svjetskih hitova kao što su “Get Busy”, “Temperature”, “Gimme The Light” ili “We Be Burning”, a na toj listi posebno se izdvajaju njegovi već legendarni dueti! Ove zime je planetu osvojio uz megahit “Rockabye” i grupu Clean Bandit, a već u narednim nedeljama smiješi mu se i novi Gremi za pjesmu “Cheap Thrills” koju pjeva u duetu sa Sijom. O legendarnosti muzičara iz Kingstona najbolje govori lista zvijezda sa kojima je snimio duete, a gdje se nalaze i Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Jay Z, Enrique Iglesias, Santana, Major Lazer, Nicky Minaj, Missy Elliot i desetine drugih. Ali kao da to nije dovoljno, Sean Paul se ovih dana kreće prema samom vrhu britanske top liste sa potpuno novim hitom “No Lie”, koji je već stigao na domaće radio stanice, a u kojem mu gostuje nova zvijezda u usponu Dua Lipa! Sean Paul je za nepune dvije decenije potpisao autorstvo na vrtoglavih 200 pjesama na svjetskoj sceni radeći sa vodećim zvijezdama i izdavačkim kućama. Od toga, čak 36 singlova je ušlo u prvih 100 na američkoj i britanskoj listi, od čega polovina u prvih 10, dok je čak sedam singlova stiglo na prvo mjesto! Pravu uvertiru u veliku žurku na plaži prirediće hip-hop trio Bad Copy, te domaćini Sea Dance festivala, kotorski tandem Who See!

Sean Paul, multi-platinasti muzičar prepoznatljivog glasa i karakterističnog dancehall-reggae stila vinuo se u zvijezde 2002. godine sa svojim drugim albumom “Dutty Rock” koji je prodat u preko šest miliona primjeraka širom svijeta i sa kojim je “maznuo” svoju prvu Gremi nagradu! Na albumu se našao i hit “Get Busy” koji se našao na prvom mjestu američke Billboard “Hot 100” liste, što je odmah ubrzo ponovio i sa pjesmom “Temperature”! Pored osvojanja i drugog Gremija, bio je još nekoliko puta nominovan za ovu prestižnu nagradu, a u njegovoj kolekciji blista i tuce popularnih MTV i VMA nagrada. Hit singl “Rockabye” koji je Sean Paul uradio sa grupom Clean Bandit, unazad nekoliko nedjelja je proveo na prvom mjestu većine svjetskih top lista, a numera je pokupila nominacije za čak dvije BRIT nagrade. Treću nominaciju za najvažniju muzičku nagradu u Evropi, Sean Paul je stekao zahvaljujući numeri “Hair” sa grupom Little Mix i to u kategoriji za najbolji spot godine. Najveći aktuelni hit od svih je svakako “Cheap Thrills” koji je uradio u saradnji sa Sijom, a koji trenutno broji preko 700 miliona YouTube pregleda! Pjesma se našla i na listi nominacija u čak dvije katergorije za prestižnu Gremi nagradu, a novi album Sean Paula, na kojem gostuju Shakira, Afrojack i David Guetta ubrzo će biti objavljen i već mu se prognozira najviši plasman.

Svoj nastup na Jazu potvrdili su Ajs Nigrutin, Wikluh Sky i Timbe, popularni reperi iz grupe Bad Copy. Usijanje pred koncert Sean Paula napraviće domaći megahitovi “Esi mi dobar”, “Uno, due, tre”, “Idemo odmah”, „Ljubav ili pivo“ i mnoge druge. Dobitnici MTV Best Adria Act nagrade hip-hop tandem Who See, rezidenti našeg najvećeg festivala, i ove godine će razigrati publiku svojim sjajnim numerama “Đe se kupaš”, “Nemam ti kad”, “Dinamida”, “Nije preša” i drugim. Moguće i da će nas sve obradovati premijernim izvođenjem neke nove pjesme, kao što su to prošle godine uradili sa “Sobe Zimmer Rooms’’ koja je ubrzo zatim postala pravi hit!

Za crnogorske državljane popust od čak 70%!

Ulaznice za novo izdanje Sea Dance festivala mogu se naći po promotivnoj cijeni od 24.99 eura. Ovo je cijena sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš). Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala www.seadancefestival.me.