Sve je spremno za osmo izdanje Sea Dance festivala – beskrajno ljeto počinje u petak! Na budvanskoj plaži Buljarica od 26. do 28. avgusta, nastupiće vodeće svjetske i regionalne muzičke zvijezde elektronske, trap/hip hop i pop scene, kao što su Nina Kraviz, Anfisa Letyago, Konstrakta, Shouse, Mind Against, Senidah, Dubioza Kolektiv, Marko Louis i mnogi drugi koji drže sam vrh muzičke scene.

U ovom tekstu ćeš pronaći sve informacije koje su ti potrebne sa potpuno festivalsko iskustvo i provod.

ULAZNICE

Ostao je još vrlo ograničen broj ulaznica za Sea Dance festival, stoga požuri i nabavi na vrijeme svoje ulaznice prije nego što budu rasprodate! Sve informacije o aktuelnim cijenama i prodajnim mjestima možeš pronaći u sekciji Ulaznice.

Posjetioci će moći da kupe ulaznice i na samom festivalu, od 12 do 03h, svakog dana.

REZERVACIJA STOLOVA U VIP GOLD SEKCIJI

Za rezervaciju stola u VIP Gold sekciji potrebno je pisati na vip@seadancefestival.me.

ZAMJENA VAUČERA

Zamjenska mjesta za četvorodnevne ulaznice za Sea Dance festival radiće od petka, 26. avgusta već od 10 časova, kako bi posjetioci festivala izbjegli čekanje u redovima za zamjenu vaučera za festivalske narukvice. Dnevne ulaznice se ne mijenjaju za narukvice.

Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za regularne ulaznice:

Petak, 26. avgust: od 10h do 03h
Subota, 27. avgust: od 14h do 03h
Nedjelja, 28. septembar: od 17h do 03h

Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za VIP ulaznice:

Petak, 26. avgust: od 16h do 03h
Subota, 27. avgust: od 17h do 03h
Nedjelja, 28. septembar: od 17h do 03h

E-ulaznicu (regularnu i VIP) je potrebno odštampati na običnom bijelom papiru A4 formata i pokazati prilikom ulaska na događaj. E-ulaznica koja nije odštampana nije validna.

Zbog pojave preprodavaca i falsifikata, apelujemo na posjetioce da ulaznice za Sea Dance festival kupuju na zvaničnim mjestima za kupovinu ulaznica.

Festivalska narukvica se stavlja na lijevu ruku, važi za jednog korisnika i omogućava jedan ulazak svakog festivalskog dana u periodu od 19h do 3h sata poslije ponoći.

Festivalsku narukvicu nije dozvoljeno skidati za vreme festivala, a svaka oštećena ili na bilo koji drugi način očigledno krivotvorena ili kompromitovana festivalska narukvica postaje nevažeća, bez prava zamjene. Skidanjem festivalske narukvice sa ruke automatski prestaje njeno važenje.

Prenošenje festivalske narukvice na drugu osobu ili bilo koji oblik njenog nesavjesnog korišćenja nisu dozvoljeni i čine narukvicu nevažećom, pri čemu Organizator zadržava neograničeno pravo kontrole i sankcionisanja svakog nesavjesnog postupanja ili zloupotrebe prilikom korišćenja festivalske narukvice.

ULAZI

Kapije Sea Dance festivala otvaraju se svakog festivalskog dana u 19h, a zatvaraju se narednog dana u 3h poslije ponoći.

Apelujemo na posjetioce da na festival dođu ranije kako bi izbjegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obilježenim i obezbijeđenim ulazima, samo uz ulaznicu ili akreditaciju, uz jedan od četiri gore navedena dokumenta.

U toku jedne večeri možeš ući na festival samo jednom. Ukoliko izađeš, osoblje na ulazu neće biti u mogućnosti da te ponovo pusti unutra.

Prema zakonima države Crne Gore, svako je dužan da sa sobom uvijek ima neki od ličnih dokumenata, pa tako i na festivalu. Pored festivalskog obezbeđenja ulaze kontroliše i policija, kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival.

SATNICA, PROGRAM I MAPA

Detaljnu satnicu* ovogodišnjeg Sea Dance festivala možeš pogledati na ovom linku.

Program ovogodišnjeg Sea Dance festivala možeš pogledati na ovom linku.

Mapu festivala možeš pogledati ovdje:

1500x1061_SDF-2022-mapa

U okviru festivalskog prostora biće postavljeni bilbordi sa preciznom mapom festivala i svih bina, info pultova, hitne pomoći, itd. Flajere sa mapom festivala i satnicama možeš takođe pronaći na info pultovima i kod promotera.

*Satnica je podložna promjenama.

SEA DANCE SMJEŠTAJ

Aktuelne informacije o još uvijek dostupnim opcijama smještaja tokom Sea Dance festivala potraži klikom na ovaj link.

SEA DANCE SHUTTLE PREVOZ

Na ovom linku možeš pronaći informacije o shuttle prevozu tokom trajanja festivala na relaciji Budva – Buljarica i Bar – Buljarica.

Apelujemo na sve posjetioce da koriste organizovan i jasno obilježen prevoz oznakom “Sea Dance prevoz”, a ne sopstveni, kako bi se izbjegle veće gužve. Upravo zato se organizator i potrudio da obezbijedi autobuske linije iz svih obližnjih gradova Crne Gore.

Za posjetioce iz Budve biće organizovan prevoz, gdje je planirano da se polazak iz Budve organizuje na stajalištu u ulici Trg Slobode (Tre Canne), dok bi drugi terminus bio ka skretanju za poslovni objekat “Kopaonik” koji se nalazi sa desne strane magistralnog puta Budva-Bar (Buljarica).

IZMIJENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA

Za vrijeme Sea Dance Festivala u periodu od 26. do 28. avgusta kako bi se neometano i bezbjedno odvijao saobraćaj, molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju Privremenu saobraćajnu signalizaciju za regulisanje saobraćaja tokom održavanja festivala.

PLAĆANJE PIĆA I HRANE SEA DANCE KARTICOM

Kartica za plaćanje Sea Dance Festivala je zvanično sredstvo plaćanja na Sea Dance festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Kartice su dostupne na svim top-up mjestima na festivalu, gdje će posjetioci uplaćivati iznos koji žele da imaju na kartici.

Sav info pronađi na ovom linku.

SEA DANCE MOBILNA APLIKACIJA

Festivalskim fanovima sve važne informacije dostupne su i na zvaničnoj Sea Dance Festival aplikaciji!

Kompletan lineup, interaktivna mapa, kao i četovanje sa fanovima iz svih krajeva svijeta dostupni su ti samo na klik u iOS ili Android verziji putem ovog linka.

PRAVILA SEA DANCE FESTIVALA

U nastavku pročitaj listu stvari koje smiješ da uneseš na festival, kao i listu onih sa kojima nećeš moći proći kroz festivalske kapije.

DA – rančevi (školski ranac je maksimalna veličina)
DA – šeširi/kape
DA – upaljači
DA – mobilni telefoni i tablet uređaji
DA – naočare za sunce
DA – cigarete i elektronske cigarete
DA – mali kišobrani
DA – kabanice
DA – kapi za čišćenje kontaktnih sočiva
DA – fotoaparati i kamere (uz zvaničnu press akreditaciju)
DA – insulin (sa dijabetičarskim bukletom i ličnim dokumentima)
DA – ljekovi (uz originalni izvještaj doktora i originalno pakovanje)

NE – droga i opijati
NE – noževi i ostalo oružje
NE – flaše i konzerve
NE – instrumenti
NE – hrana i piće kupljeni izvan granica festivala
NE – šatori
NE – kućni ljubimci
NE – veliki kišobrani
NE – pokrivači
NE – štapovi za “selfie”
NE – štapovi za GoPoro kamere
NE – GoPro kamere
NE – dronovi
NE – transparenti sa govorom mržnje uperenim ka vjerskoj i rasnoj pripadnosti, seksualnoj orijentaciji i sl.
NE – dezodoransi i parfemi
NE – power bankovi i punjači

Spisak dozvoljenih i nedozvoljenih predmeta za unošenje u okvire festivalskog prostora dobronamjerna je preporuka Organizatora, kako bi posjetioci doživjeli što prijatnije festivalsko iskustvo. MUP Crne Gore koji obezbjeđuje čitav festivalski prostor donosi kranju odluku o tome šta je dozvoljeno unijeti na festival.

LOST AND FOUND

Pult za izgubljene i nađene stvari nalazi se na zamjeni vaučera, na glavnom ulazu, i na njemu možete ostaviti bilo šta što ste pronašli na festivalu, a za šta vjerujete da je neko od posjetilaca možda izgubio (lični dokument, mobilni telefon, novčanik i sl.).

Takođe, na pultu se možete raspitati o predmetima koje ste vi izgubili.

Nakon festivala, izgubljene stvari možete pronaći u Centru bezbjednosti Budva.

PARKING

Javna parkiralista na Buljarici su podjeljena u dve zone: plava (parking 5 Eur) i crvena (parking 10 Eur).

U zoni festivala nalazi se VIP zona parkiranja gdje karta iznosi 10 EUR.

PRVA POMOĆ

Na Sea Dance-u sve četiri noći dežuraju ekipe službe Hitne pomoći i vatrogasna služba.

U zavisnosti od jačine zvuka na koncertima postoji opasnost da dođe do oštećenja sluha i drugih zdravstvenih tegoba. U zavisnosti od vrste i jačine svjetlosnih efekata postoji opasnost da dođe do oštećenja vida i drugih zdravstvenih tegoba.

U slučaju da vam treba bilo kakva pomoć, možete se obratiti radnicima obezbjeđenja, u prepoznatljivim fluorescentnim prslucima.